Ga direct naar inhoud

Verbouwen of verhuizen

  • De voor- en nadelen op een rij

Weet u niet zeker of u wilt verbouwen of toch liever verhuizen? De afweging tussen verbouwen of toch op zoek gaan naar een nieuw huis kan lastig zijn. In uw eigen huis buurt blijven wonen maar dan wel een aannemer inhuren of de spullen inpakken en op zoek naar een nieuwe buurt. Naast de praktische vragen zijn er ook financiƫle afwegingen. Wij helpen u graag bij deze keuze.

Voor- en nadelen

Past uw huis niet meer helemaal bij uw woonwensen? Dan overweegt u misschien om uw woning te verbouwen of dat u beter kunt verhuizen. Wij hebben de voor- en nadelen van verbouwen en verhuizen voor u op een rij gezet.

Lees meer over de voor- en nadelen


Verbouwen

Een nieuwe woning, uitbouw, dakkapel, badkamer of keuken? Een verbouwing in of aan uw huis kan u niet alleen meer woongenot opleveren. Het kan ook de waarde van uw woning sterk doen stijgen. Dat is natuurlijk erg leuk, maar bij een verbouwing komt veel kijken en het kost vaak veel geld.

Lees meer over verbouwen

Verhuizen

Een nieuw huis kopen en een hypotheek afsluiten. U heeft het allemaal al een keer gedaan. Maar nu u weer gaat verhuizen wilt u zeker weten dat u opnieuw de juiste keuzes maakt. Want gaat u uw hypotheek meenemen of toch oversluiten? En hoe zit het met de overwaarde? Of de restschuld? Wij zetten uw mogelijkheden op een rij en helpen u op weg met onze praktische checklist.

Lees meer over verhuizen