Preventietrainingen voor werknemers

Om ziekteverzuim te voorkomen

Speciaal voor leden van de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV)

Met het stijgende ziekteverzuim, lange wachtlijsten en een tekort aan personeel in huisartsenpraktijken, is het nóg belangrijker om ziekteverzuim te voorkomen. Daarom biedt Nationale-Nederlanden in samenwerking met de Landelijke Huisartsen Vereniging (LHV), HCS en Zorg van de Zaak preventietrainingen aan voor werknemers in huisartsenpraktijken.

Logo Landelijke Huisartsenvereniging

De preventietrainingen helpen bij het voorkomen van ziekteverzuim. Met (extra) aandacht voor de belangrijkste verzuimoorzaken binnen huisartsenpraktijken: psychisch verzuim en verzuim door lichamelijke klachten. Werknemers kunnen meedoen met een persoonlijke training.

Logo HCS

Logo Zorg van de Zaak

Trainingen HCS

Persoonlijke trainingen

Vitaliteit Coaching

Vitaliteitscoach om gezonder en vitaler te gaan leven

Werknemers die fit zijn en energie hebben, zorgen voor een gezonde en energieke organisatie waar je met plezier werkt. Echter soms lukt het niet om zelf met je gezondheid en vitaliteit aan de slag te gaan. Dan helpt de inzet van een vitaliteitscoach die samen met jou een plan maakt om gezonder en vitaler te gaan leven. De vitaliteitscoach zal je vervolgens gedurende het hele traject blijven begeleiden en motiveren.

De vitaliteitscoach helpt je bij het maken van een persoonlijk leefstijlplan. Dit plan omvat persoonlijke doelen en welke acties er nodig zijn voor het behalen van deze doelen. Voorafgaand aan het intakegesprek ontvang je een korte vragenlijst die je tijdens het gesprek met de coach bespreekt. Van het gesprek wordt door de coach een kort verslag gemaakt.

Kosten online € 680, 00 (inclusief btw)
Aantal deelnemers 1 deelnemer
Duur 3 sessies van 45 minuten

Meer informatie over Vitaliteit Coaching

Trainingen Zorg van de Zaak

Persoonlijke trainingen

Mentale check-up

Mentale APK voor werknemers om uitval te voorkomen

Een goede werk-privébalans is belangrijk voor werknemers. Dat is soms best een uitdaging met veel projecten, een druk privéleven en veel veranderingen in de samenleving. Kan de werk-privébalans van je werknemer beter? Dan kan de mentale check-up helpen.

Een mentale check-up maakt inzichtelijk hoe je werknemer ervoor staat, geeft praktische handvatten en kan uitval voorkomen. Vanuit een digitale stresstest en ingevulde vervolgvragenlijst gaat je werknemer in gesprek met een maatschappelijk werkster. Je werknemer krijgt direct praktische tips om de werk-privébalans te verbeteren.

Kosten online € 303,55 (inclusief btw)
Aantal deelnemers 1 deelnemer
Duur gesprek van 1 uur

Meer informatie over de mentale check-up