Ga direct naar inhoud

Luxe Verpleging

Met Luxe Verpleging krijg je meer luxe bij een ziekenhuisopname. Wij vergoeden je verblijf in een privékamer. Maar ook de kosten van televisie, telefoon, internet en radio op je kamer. De verzekering is af te sluiten naast de basisverzekering Zorg Vrij en een eventuele aanvullende verzekering.

Alle vergoedingen op een rij:

  • Vergoeding van een privékamer.
  • Vergoeding van televisie, radio en internet op je kamer.
  • Een vergoeding als luxe verpleging in jouw ziekenhuis niet mogelijk is.

Bereken je premie

Als je verwacht dat je het komende jaar veel in het ziekenhuis ligt, vind je het mogelijk een prettig idee om dat met extra privacy en verzorging te doen. Iedereen vanaf 18 jaar met een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering kan de extra verzekering Luxe Verpleging afsluiten.

Jouw extra voordelen

  • Reiskostenvergoeding voor je partner. Als je in het ziekenhuis ligt, komt je partner je waarschijnlijk vaak bezoeken. Voor de reis van huis naar het ziekenhuis bieden wij een vergoeding.
  • Een vergoeding als jouw ziekenhuis geen luxe arrangement biedt. Het luxe arrangement kan in elk ziekenhuis anders zijn. Soms is er helemaal geen mogelijkheid om luxe verpleging te krijgen. In dat geval bieden wij een compensatie.

Kosten en vergoedingen

In 2024 is de premie voor Luxe Verpleging € 20,00 per maand. Deze premie is inclusief onze onlinekorting van 9%. Wij vergoeden maximaal € 150,- per dag. Biedt het ziekenhuis waar je ligt geen luxe arrangement? Dan vergoeden wij € 70,- per dag tot € 4.600,- per jaar.

In enkele stappen aangevraagd

1. Vraag verzekering aan

De Luxe Verpleging is een extra verzekering. Je vraagt de verzekering aan naast een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering.

2. Behandeling aanvraag

Na je aanvraag ontvang je van ons een bevestigingsmail. Wij beoordelen eerst of je recht hebt op een zorgverzekering en of je geen betalingsachterstand hebt bij je huidige zorgverzekeraar. Heb je al een zorgverzekering bij ons? Dan ben je direct aanvullend verzekerd.

3. Jouw zorg verzekerd

Je ontvangt binnen tien werkdagen je polisblad. Daarna krijg je binnen een maand je zorgpas. Was je al bij ons verzekerd? Dan sturen we je alleen een nieuw polisblad. Je oude zorgpas blijft geldig.

Via Mijn NN Zorgverzekering heb je inzicht in je polis, kun je rekeningen declareren en wijzigingen doorgeven.

Bereken je premie

Aanvullingen op je basisverzekering

Verzekeringskaart

De Verzekeringskaarten van het Verbond van Verzekeraars helpen je de aanvullende verzekeringen van Nationale-Nederlanden te vergelijken met andere aanbieders.

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact