Ga direct naar inhoud

Smartphone verzekeren met je inboedelverzekering

 • Verzeker je smartphone, tablet, laptop én wearable devices tot € 7.500,-
 • Verzekerd in huis, buiten de deur en op reis
 • Ook tegen ongelukjes, zoals vallen en stoten

Bereken je premie

Sluit direct af

Smartphone verzekeren

Je hebt je smartphone laten vallen. Het gevolg: je scherm zit vol met barsten. Of je mobiele telefoon is uit je tas gestolen. Het kan iedereen overkomen. Een kapotte of gestolen smartphone is vervelend. Het repareren van je scherm of een nieuwe smartphone kopen kost ook nog eens veel geld.

Je kunt je hiervoor verzekeren met de dekking Mobiele elektronica bij je Inboedelverzekering. Daarmee is niet alleen jouw eigen mobiele telefoon verzekerd. Maar alle mobiele telefoons, tablets, laptops en wearable devices in huis, buiten en op reis. Van je hele gezin.


Valt mijn smartphone onder de inboedelverzekering?

Of je verzekering schade aan je smartphone dekt, hangt af van je dekking. Heb je alleen een Inboedelverzekering bij ons, dan is je telefoon niet verzekerd. Heb je de dekking Mobiele elektronica? Dan is schade aan je mobiele telefoon gedekt. Ook je tablet, laptop en wearable devices vallen onder de verzekering.

Voordelen Mobiele elektronicadekking

 • Smartphones, tablets, laptops en wearable devices van je hele gezin verzekerd.
 • Ook voor schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt.
 • Tien jaar nieuwwaarde vergoed.
 • Geldt wereldwijd, dus ook in huis en buiten de deur.

Bereken je premie voor de dekking Mobiele elektronica

Wat is verzekerd?

 • Schade door brand, bliksem, lekkage, inbraak en vandalisme
 • Diefstal
 • Schade die je per ongeluk zelf veroorzaakt, zoals vallen of stoten. Bijvoorbeeld als je telefoon uit je broekzak valt

De maximale vergoeding per gebeurtenis is € 7.500,-

Wat is niet verzekerd?

 • Kwijtraken
 • Opzet en roekeloosheid
 • Schade door normaal gebruik, denk aan krassen, vlekken of deuken
 • Diefstal van spullen die je hebt achtergelaten in de auto
 • Eigen gebrek van je telefoon, denk aan een niet-werkende volume knop of kapot oplaadpunt.

We geven hier een samenvatting van de dekkingen. In de voorwaarden vind je alle dekkingen.


Welk bedrag krijg ik voor mijn smartphone terug?

Per gebeurtenis, zoals een inbraak of als je bijvoorbeeld je telefoon hebt laten vallen, vergoeden we maximaal € 7.500,- euro. Is je telefoon kapot? Dan kijken we eerst of we de schade kunnen laten repareren. Is hij onherstelbaar beschadigd? Dan vergoeden we de nieuwwaarde. Dit doen we tot maar liefst tien jaar na aanschaf. Je krijgt van ons het bedrag om hetzelfde of een gelijkwaardig product nieuw te kunnen kopen.

Voorbeeld:
Je hebt 2 jaar geleden een iPhone gekocht voor € 800,-. Deze raakt onherstelbaar beschadigd door brand. Een vergelijkbaar toestel kost nu nieuw € 650,-. Je krijgt dan van ons € 650,-. Voor dit bedrag kun je een nieuw, gelijkwaardig toestel kopen.


Geen inboedelverzekering, maar losse telefoonverzekering

Je kunt er ook voor kiezen om een losse verzekering bij je nieuwe telefoon af te sluiten. Dit is vaak duurder en dekt slechts één apparaat. Bekijk dus altijd goed de voorwaarden. Hoe hoog is bijvoorbeeld het eigen risico? Vergoedt de verzekering de nieuwwaarde of de dagwaarde? Kijk ook naar de looptijd. Vaak is die bij een dergelijke verzekering maar één of twee jaar. Gaat je smartphone in het derde jaar kapot, dan draai je alsnog zelf voor de kosten op.

Sparen in plaats van inboedelverzekering telefoon afsluiten

Ook is er de optie om te sparen. Breng in kaart wat de waarde van je (mobiele) spullen is en wat je maandelijks kunt sparen. Zo weet je of het een goed idee is om een extra dekking voor je telefoon af te sluiten.


Schade aan je smartphone claimen

Is je smartphone kapot en heb je de dekking Mobiele elektronica? Neem direct contact met ons op. Dan word je snel en vakkundig geholpen. Je kunt dit online melden, via de NN App of je kunt ons bellen. Je kunt ons bereiken op 088 663 31 11. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur.

Smartphones verzekeren bij je inboedelverzekering

Wil je je smartphone, tablet, wearable devices en laptop verzekeren? Je kunt de dekking Mobiele elektronica afsluiten bij onze Inboedelverzekering.

Bereken je premie

Heb je al een verzekering voor je inboedel bij ons? Maar wil je ook de dekking Mobiele elektronica? Chat met ons of bel ons op 088 663 06 63. We zijn bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 8.00 uur tot 18.00 uur.


Nationale-Nederlanden Inboedelverzekering afsluiten

Bereken je premie


Alles voor een fijn en veilig thuis

Sporten, verhuizen, je kind veilig buiten laten spelen of je mobiele apparaten schadevrij houden? Wij geven je tips en inspiratie voor een fijn en veilig thuis.

Meer tips en inspiratie