Ga direct naar inhoud

Uitkeren op de einddatum

Stopt uw levensverzekering omdat de einddatum is bereikt? En ontvangt u binnenkort een uitkering uit een levensverzekering? Dan heeft u daarover bericht van ons gehad. In dat bericht staan de mogelijkheden die u heeft met het bedrag dat we uitkeren op de einddatum. Hieronder vindt u pagina’s en formulieren waarmee u uw keuze aan ons kunt doorgeven.

Uitkeren in termijnen

Uitkering uitstellen

Waarde overdragen

U wilt de waarde van uw lijfrenteverzekering of gouden handdrukverzekering overdragen naar een ander product bij een andere bank, verzekeraar of beleggingsinstelling. Gebruik hiervoor het formulier 'Waarde verzekering overdragen op de einddatum':

In één keer laten uitkeren

U wilt uw lijfrentekapitaal in één keer op een betaalrekening ontvangen. Gebruik hiervoor het formulier 'Uw lijfrentekapitaal in één keer laten uitkeren':

Rekeningnummer aanpassen

Stopt uw levensverzekering omdat de einddatum is bereikt en heeft u bericht gehad dat we de uitkering op het bij ons bekende rekeningnummer gaan overmaken? Maar wilt u de uitkering graag op een ander rekeningnummer ontvangen? Lees hoe u dit aan ons doorgeeft op de pagina Rekeningnummer wijzigen.