Ga direct naar inhoud

Banksparen OntslagVergoeding

Telefonisch openen zonder advies

  • Van aanvraag tot uitkering in 3 stappen
  • Openen met hulp van onze medewerkers, zij geven u geen advies
  • Eenmalige kosten € 175,-

Telefonisch openen

U kunt bij Nationale-Nederlanden Banksparen OntslagVergoeding telefonisch openen zonder advies. Het is dan belangrijk dat u goed geïnformeerd bent over het product, de fiscale en juridische regels van het product begrijpt en weet of het past bij uw situatie.

Aanvraag in 3 stappen

Het proces vanaf aanvraag doorloopt u in 3 stappen. Hierbij kunt u rekenen op onze hulp.
1. U vraagt telefonisch een offerte aan
2. U accepteert de offerte
3. U laat de waarde van uw bestaande gouden handdrukverzekering of -rekening overboeken

1. Offerte aanvragen

Om een offerte aan te vragen belt u met ons via telefoonnummer 088 663 06 63. Wij zijn bereikbaar op maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 18.00 uur.

Voordat we de rekening openen, stellen wij u een aantal vragen over de kenmerken van het product en de fiscale regels die erbij horen. Het is dus verstandig om alle informatie over het product en de fiscale regels goed door te lezen voordat u belt. Het gesprek duurt ongeveer een half uur. Daarna ontvangt u per e-mail de offerte.

2. Offerte accepteren

Nadat u de offerte geaccepteerd heeft, openen wij de rekening voor uw Banksparen OntslagVergoeding. Hiervan ontvangt u van ons per e-mail een bevestiging met uw rekeningnummer. Ook ontvangt u inloggegevens voor mijn.nn, uw persoonlijke en beveiligde online omgeving van uw rekening. Hier vindt u informatie over uw rekening (o.a. het saldo van uw rekening en informatie over uw periodieke uitkering).

3. De waarde van uw bestaande gouden handdrukverzekering of -rekening overboeken

Om de waarde van uw bestaande gouden handdrukverzekering of -rekening over te laten boeken, ondertekent u het overdrachtsformulier en stuurt deze naar uw oude bank of verzekeraar. Dit formulier vindt u in mijn.nn onder Mijn documenten. Voor een snelle afhandeling is het belangrijk dat u het formulier direct invult en opstuurt omdat de overboeking soms wel 14 dagen kan duren. Wij nemen contact op met uw oude bank of verzekeraar om de overboeking zo snel mogelijk te laten verlopen.


Belangrijk om te weten

• Kosten: voor het telefonisch openen van Banksparen OntslagVergoeding betaalt u eenmalig € 175,-. Deze kosten betaalt u voor alle activiteiten die wij uitvoeren vanaf het eerste telefonisch contact tot en met het openen van uw rekening.

• Het is belangrijk dat u de werking goed begrijpt, de fiscale en juridische regels van het product kent en weet of het product bij uw situatie past. Als u niet aan de fiscale regels voldoet of het product afsluit terwijl dat niet bij uw persoonlijke situatie past, kan dit aanzienlijke financiële gevolgen voor u hebben.