Ga direct naar inhoud

Ongevallenverzekering

  • Wereldwijde dekking
  • Bepaal zelf het te verzekeren bedrag
  • Geen medische keuring nodig

Bereken je premie

Sluit nu af

Wat is een Ongevallenverzekering?

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan enorme gevolgen hebben voor jou en je gezin. Niet alleen lichamelijk en geestelijk, maar ook financieel. Met de Ongevallenverzekering van Nationale-Nederlanden krijg je een extra financiële vergoeding, boven op een eventuele andere vergoeding.

Wie is verzekerd?

De verzekering geldt niet alleen voor jezelf, je kunt ook andere personen meeverzekeren. Je kiest zelf welke gezinssituatie je verzekert. In het schema hieronder zie je wie bij de verschillende gezinssituaties verzekerd zijn.

Wat is je gezinssituatie? Wie zijn er meeverzekerd?
Gezin met kinderen Jij, je partner en kinderen (ook stief- en pleegkinderen)
Samenwonend zonder kinderen Jij en je partner
Alleenstaand met kinderen Jij en je kinderen (ook stief- en pleegkinderen)
Alleenstaand zonder kinderen Jij

Bereken je premie


Waarvoor ben ik niet verzekerd?

De Ongevallenverzekering keert niet uit als het ongeluk bijvoorbeeld plaatsvond bij het beoefenen van een risicovolle sport of een risicovol beroep. In de polisvoorwaarden van Ongevallenverzekering lees je verder waar je wel en niet voor verzekerd bent.


Kies zelf het te verzekeren bedrag

Bij de Ongevallenverzekering ben je standaard verzekerd voor blijvende invaliditeit. Je kunt daarnaast een extra bedrag meeverzekeren voor het geval dat één van de verzekerden door een ongeval overlijdt.

Lees meer


Uitkeringspercentages bij lichamelijk letsel

Als je door een ongeluk een bepaald lichaamsdeel helemaal niet of slechts nog gedeeltelijk kunt gebruiken, dan krijg je van ons een percentage van uw verzekerd bedrag.

Lees meerVeelgestelde vragen


Nationale-Nederlanden Ongevallenverzekering afsluiten