Ga direct naar inhoud

Voorwaarden particuliere producten

Verzekeringsvoorwaarden gelden alleen voor actueel aangeboden producten

Onderstaande voorwaarden gelden alleen voor de particuliere verzekeringen die nu worden verkocht. Het polisvoorwaardennummer of de vermelde deponeringsdatum op uw polisblad moet overeenkomen met het nummer of de datum van het betreffende product op deze pagina.

Heeft u andere polisvoorwaarden?

De polisvoorwaarden van een product dat u heeft, kunnen afwijken van onderstaande polisvoorwaarden. Dit komt door wijzigingen in het product zelf of door veranderingen in wet- en regelgeving die sinds de aanschaf van uw product hebben plaatsgevonden.

Heeft u op uw product een ander voorwaardennummer of andere datum staan? Neem dan voor vragen over uw voorwaarden contact op met één van onze medewerkers of met uw onafhankelijk adviseur.
Zorgverzekering

De polisvoorwaarden en de vergoedingenoverzichten van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering (basisverzekering), de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering vindt u via onderstaande link.

Polisvoorwaarden Zorgverzekering


Bent u oud Reaal klant?

De voorwaarden van het Reaal Goed Geregeld Pakket en de verschillenoverzichten vindt u op de pagina Reaal polisvoorwaarden.

Bent u oud Delta Lloyd klant?

Heeft u een schadeverzekering?
Bekijk dan de voorwaarden op de pagina Voorwaarden Schadeverzekeringen Delta Lloyd.

Heeft u een levensverzekering?
Neem dan contact met ons op via 088 663 00 00.

Bent u zakelijke klant?

Bekijk dan de pagina's met voorwaarden van Zakelijke Inkomensverzekeringen of Zakelijke Schadeverzekeringen.