Ga direct naar: inhoud

Autoverzekering Bedrijven

  • Uw verplichte wettelijke aansprakelijkheid gedekt
  • Schade aan eigen auto mee te verzekeren
  • Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Uw wettelijke aansprakelijkheid gedekt

Raakt u betrokken bij een verkeersongeluk? En raakt een andere weggebruiker door uw toedoen gewond? De kosten die dan voor uw rekening komen, kunnen flink oplopen. Daarom is een WA-verzekering voor iedere eigenaar van een auto wettelijk verplicht. Met de Autoverzekering voor Bedrijven voldoet u aan deze wettelijke verplichting.

De Autoverzekering in het Zekerheidspakket

De Autoverzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Schade - Schade melden - Nationale-Nederlanden

Schade aan eigen auto mee te verzekeren

Met de WA-dekking voldoet u aan de verplichting om uw wettelijke aansprakelijkheid te verzekeren. Wilt u schade aan de auto zelf ook verzekeren? Dan kiest u voor WA + Beperkt Casco of WA + Casco.

Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Ook de schade verzekeren die de inzittenden lijden door een ongeval? Of juridische bijstand en rechtshulp na een ongeluk? De Autoverzekering voor Bedrijven breidt u eenvoudig uit met de Schadeverzekering voor inzittenden (SVI) of de Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen.

Waarvoor bent u verzekerd?

Met de Autoverzekering voor Bedrijven bent u verzekerd in Nederland en in een aantal andere landen. Deze landen vindt u op de groene kaart die u van ons krijgt. Deze verplichte WA-dekking dekt materiële schade en letselschade die u met de auto aan anderen toebrengt. Wilt u ook schade aan uw auto verzekeren? Dan kiest u voor WA + Beperkt Casco of WA + Casco.

Uw dekking WA WA Extra WA Casco
Verwondingen die u met uw auto aan een ander toebrengt of schade aan de spullen van iemand anders
24 uur per dag hulp bij een ongeval in binnen- en buitenland
Dekking in het buitenland
Schade aan uw eigen auto door diefstal, ruitbreuk, brand, botsing met een dier, storm, hagel en joyriding
Uw nieuwe auto een jaar verzekerd voor nieuwwaarde
Uw nieuwe auto drie jaar verzekerd voor nieuwwaarde
Schade aan uw eigen auto door een botsing met een andere oorzaak
Hulpverlening bij pech door een mechanisch defect aan de auto in het buitenland

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Aansprakelijkheid voor schade die wordt veroorzaakt tijdens het deelnemen aan een snelheidswedstrijd
  • Als u personen tegen betaling vervoert
  • Als de schade is veroorzaakt door een bestuurder zonder geldig rijbewijs
  • Schade aan uw vrachtauto’s en aanhangwagens. Wilt u deze verzekeren? Dan is maatwerk mogelijk.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Autoverzekering voor Bedrijven dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Autoverzekering zetten we voor u op een rij.

Aanvullende verzekeringen

  • Rechtsbijstandverzekering Motorrijtuigen: vergoedt juridische bijstand en rechtshulp na een ongeluk
  • Schadeverzekering voor inzittenden (SVI): vergoedt de schade die de inzittenden lijden door een ongeval, ongeacht wie schuldig is

Heeft u meer dan zeven bedrijfswagens? Kijk dan ook naar een Wagenparkverzekering.


Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw autoverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade