Ga direct naar inhoud

Ondernemen doe je samen

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen en inspireren wij jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan. Kom maar op met dat ondernemen!

“Mijn motto is: no ego, no problem”

Eveline Helmink is hoofdredacteur van het tijdschrift Happinez en schrijver van een bestseller. Ze deelt haar drie meest waardevolle lessen als werkgever.

Lees meer

"Volg altijd je gevoel. Dat liegt niet."

Het leven van een ondernemer is niet altijd makkelijk. In de rubriek Zonder Dalen Geen Pieken vertelt Ingrid van Westen over het opzetten van een miljoenenbedrijf. Tot het noodlot toeslaat.

Lees meer

Ondernemerslust

In deze podcast spreekt Harmen van der Veen met ondernemers over wat ze drijft en hoe ze omgaan met continue verandering. Experts met een achtergrond in organisatiepsychologie analyseren de situaties van de ondernemers. Ze geven praktische tips die je direct kunt toepassen in jouw onderneming.


Luister de podcast
uniqueid

Ondernemersverhalen

“Je kunt je bedrijf alléén laten groeien als je gelooft in wat je doet”

Het leek een goed idee: uit goede bedoelingen een bedrijf overnemen. Na het faillisement verruilt Liesbeth haar struisvogeltactiek voor een adelaarsvisie,

Lees meer

“Natuurlijk gaan wij de wereld veroveren”

Dennis Deen bedacht een manier om stenen te stapelen zonder cement. Samen met compagnon Reinout Lempers is Drystack nu bezig de wereld te veroveren.

Lees meer

“Als ik strakke doelen had gesteld, was ik misschien mijn carrière misgelopen”

Janneke Niessen is succesvol tech-onderneemster en founder van CapitalT. Ze deelt haar belangrijkste ondernemerslessen in deze De Grote Drie.

Lees meer


Personeel

Duurzame inzetbaarheid? Dat zit zo

Duurzame inzetbaarheid is beleid dat zorgt voor gezonde, productieve en betrokken werknemers. Leer hoe je dit maakt. En waarom het zo belangrijk is.

Lees meer

7 tips om werknemers met financiële stress te helpen

Het leven wordt steeds duurder. De kans is groot dat jouw werknemers ook financiële stress hebben. Met deze 7 tips ga je daar als werkgever goed mee om.

Lees meer

4 leiderschapsstijlen: welke soort leiderschap kies je wanneer

Met deze 4 leiderschapsstijlen speel je in op de behoeftes van je werknemers. Welke stijl past bij jou en je personeel?

Lees meer


Cyber

Cyber security? Dat zit zo

Vrijwel dagelijks zijn er berichten over datalekken en gehackte bedrijfsnetwerken. De cyber security was niet goed op orde. Maar wat is dat precies?

Lees meer

De enige manier om een cyberaanval te voorkomen

Twee keer gehackt in twee jaar tijd. Het overkwam Harko de Vlaming. Wat voor impact heeft dit? Om een derde hack te voorkomen neemt hij deze maatregelen.

Lees meer

Zo beperk je de schade van een cyberaanval

Lees hier welke verzekering je bedrijf dekt voor schade door cybercriminaliteit én ervoor zorgt dat de hack snel is opgelost zodat je weer door kunt.

Lees meer


Innovatie

Duurzaam ondernemen: op welke wetswijzigingen kun je nu al inspelen?

Ontdek welke wetswijzigingen duurzaamheid eraan komen en wat jij als ondernemer kunt doen om jouw bedrijf erop voor te bereiden.

Lees meer

5 duurzame investeringen om direct mee te besparen

Duurzaam ondernemen én besparen. Deze blog bewijst dat het kan. Ontdek vijf manieren om met duurzame investeringen te besparen.

Lees meer

Zo maak je écht duurzaamheidsimpact als ondernemer

‘Impact Innovator’ Menno van Leeuwen legt uit hoe ondernemers in een veranderende wereld meer duurzaamheidsimpact kunnen maken.

Lees meer


Nieuwsbrief

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen we jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief


Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. Daarom zijn wij partner van MKB-Nederland.

De kracht van samen ondernemen

Partnerschap MKB-Nederland en Nationale-Nederlanden

Preview nieuwsbrief

uniqueid