Ga direct naar inhoud

Ondernemen doe je samen

Het coronavirus: maatregelen en tips voor ondernemers

Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. Zeker in deze tijden van ongekende uitdagingen. We geloven in het delen van kennis, ervaring en oplossingen. In gezamenlijk de schouders eronder zetten, om te zorgen dat we er allemaal sterker uitkomen. Ons netwerk van experts staat voor je klaar met heldere informatie en handige tips. Want ondernemen doe je samen.

Rechten & plichten

Welke coronamaatregelen heeft de overheid getroffen? En waar kun je als ondernemer aanspraak op maken? We zetten de belangrijkste maatregelen op een rij.

Lees meer over de maatregelen

Personeel & uitval

Hoe zorg je tijdens de coronacrisis voor je personeel? Hoe betrek je je werknemers bij wat er gebeurt? En wat moet je doen als een werknemer ziek wordt?

Lees onze tips

Thuiswerken & veiligheid

Werk je vanuit huis, moet je je zaak noodgedwongen sluiten, of ervaar je nu juist topdrukte? Lees onze tips om tijdens de coronacrisis veilig te blijven ondernemen.

Tips veilig ondernemen

Meer weten?

Het coronavirus en onze producten

Het coronavirus kan impact hebben op de voorwaarden van onze producten. Lees meer over die impact en over de maatregelen die wij treffen om u zo goed mogelijk te ondersteunen.

Lees meer

Stel een vraag aan onze experts

Heb je nog vragen? Laat dan hier je vraag achter. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stel je vraag