Ga direct naar inhoud
Ondernemen doe je samen

Ondernemen doe je samen

Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemen.

Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. We geloven in het delen van kennis, ervaring en oplossingen. In gezamenlijk de schouders eronder zetten om succesvol te ondernemen. Ons netwerk van experts staat voor je klaar met heldere informatie en handige tips. Want ondernemen doe je samen.


Actueel

Actuele informatie, tips en antwoorden op vragen rondom ondernemen.

MKB richt bedrijf in op 1,5 meter economie

Winnaar beste idee voor 1,5 meter economie bekend

MKB Coronamonitor

Coronavirus en je zakelijke product

Coronavirus & je zakelijke product

Het coronavirus zal ongetwijfeld vragen oproepen bij jou als ondernemer. Via deze pagina vind je actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen rondom de coronacrisis en wat dit voor je zakelijke product betekent.

Pensioen

Verzuimverzekering

Zakelijke schadeverzekering

Verbond van Verzekeraars

Coronavirus: maatregelen en tips voor ondernemers

Maatregelen & tips voor ondernemers

We delen informatie over de maatregelen van de overheid en geven tips om tijdens de coronacrisis goed voor je personeel te zorgen en veilig thuis te werken.

Rechten & plichten

Personeel & uitval

Thuiswerken & veiligheid


Cybersecurity webinar voor ondernemers

Steeds meer MKB-bedrijven zijn slachtoffer van cyberaanvallen. Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf? MKB-Nederland en Nationale-Nederlanden organiseerden op 24 september een webinar over cybersecurity.

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning nemen cyberexperts Dave Maasland en Reijer van Woudenbergh je mee in de wereld van cybercrime en geven zij je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Kijk hier de uitzending terug


Er is maar één Nederlander zoals...

De horeca is weer open: hoe is het nu met ondernemer Rien Mol?

Lees het verhaal van Rien

Mike Lie-A-Lien, Health Manager. Over de vitale organisatie volgens Vanderlande.

Lees het verhaal van Mike

John van Hooft. Juist tijdens de coronacrisis gaat dit bedrijf als een speer.

Lees het verhaal van John

Hiljo en Richard (ZZPvoorNL). Zet zzp’ers zonder werk in op plekken waar personeelstekorten dreigen.

Lees meer over ZZPvoorNL

Zakelijke evenementen en bedrijfsbezoeken

Zorg voor onze klanten en business partners vindt Nationale-Nederlanden erg belangrijk. Om het risico van het virus te beperken heeft Nationale-Nederlanden een aantal maatregelen genomen. Nationale-Nederlanden verlengt uitstel evenementen maar start bezoeken aan business partners weer op. Daarbij volgen we de richtlijnen van Buitenlandse Zaken en van het RIVM.

Nationale-Nederlanden verlengt uitstel evenementen en start bezoek aan business partners weer op

Zorg voor onze klanten en business partners vindt
Nationale-Nederlanden erg belangrijk. Om het risico van het COVID-19 virus te beperken heeft Nationale-Nederlanden besloten om alle evenementen voor onze business partners en klanten tot vooralsnog 1 september 2020 op te schorten. De betrokken personen zijn of worden hiervan op de hoogte gesteld. De gezondheid van onze klanten, businesspartners en medewerkers is en blijft hierbij bij onze belangrijkste zorg.

Bezoeken van ons
accountmanagement

In navolging van de door de overheid benoemde maatregelen van 19 mei 2020 bouwen we langzaam - met in achtneming van een aantal voorwaarden – de bezoeken van ons accountmanagement aan business partners en klanten in heel Nederland waar mogelijk weer op, als fysieke aanwezigheid vanuit zakelijke overwegingen nodig is. Lukt dit niet? Dan blijven we deze bezoeken houden in de vorm van een telefonische of online meeting. Deze maatregel geldt vanaf 1 juni 2020.

Juist in deze tijd vinden wij als Nationale-Nederlanden het onderhouden van contacten met onze business partners, klanten en relaties van groot belang. Wij gaan deze bezoeken stap voor stap opbouwen. Hierbij houden we uiteraard rekening met de maatregelen die/beleid van onze business partners, klanten en relaties en de algemene voorschriften vanuit RIVM.

Bezoeken op kantoor van Nationale-Nederlanden zijn voorlopig nog niet mogelijk. Onze accountmanagers en andere collega’s werken zoveel nog steeds vanuit huis en hebben geen fysiek contact met andere collega’s.

Vanuit Nationale-Nederlanden hanteren we voor de fysieke ontmoetingen de volgende uitgangspunten:

  • Het bezoek vindt uitsluitend plaats als alle partijen die deelnemen aan de afspraak zich hierbij comfortabel voelen.
  • De NN accountmanager belt op de dag van de afspraak of deze door kan gaan. Indien een van de deelnemers klachten heeft of ziek is, dan wordt afspraak verplaatst of omgezet naar een telefonische of online meeting.
  • De NN accountmanager reist met eigen vervoer en maakt geen gebruik van openbaar vervoer.
  • De NN accountmanager informeert voorafgaand aan het bezoek alle deelnemers over de uitgangspunten. Tijdens het bezoek houden de deelnemers zich aan de noodzakelijke 1,5 meter afstand en de overige RIVM regels.

Voor vragen over dit bericht kunt u contact opnemen via de voor u gebruikelijke weg of door een e-mail te sturen naar businesspartners@nn.nl.

Partnerschap
MKB-Nederland en
Nationale-Nederlanden

Nationale-Nederlanden start met MKB-Nederland een partnerschap voor ondernemers en medewerkers om vitaal, betrokken, veilig en productief te kunnen werken. Het partnerschap moet ideeën samenbrengen van ondernemers en deze snel toepasbaar maken.

Meer informatie

Stel een vraag aan onze experts

Ondanks de maatregelen die genomen zijn in verband met het coronavirus blijft Nationale-Nederlanden uiteraard bereikbaar. Heb je vragen? Laat dan hier hier je vraag achter. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op. Het kan mogelijk wat langer duren dan je van ons gewend bent, voordat wij je te woord kunnen staan. Wij vragen hiervoor jouw begrip.

Stel je vraag