Ga direct naar inhoud
Ondernemen doe je samen

Ondernemen doe je samen

Ondernemen doe je samen

Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. Zeker in deze tijden van ongekende uitdagingen. We geloven in het delen van kennis, ervaring en oplossingen. In gezamenlijk de schouders eronder zetten, om te zorgen dat we er allemaal sterker uitkomen. Ons netwerk van experts staat voor je klaar met heldere informatie en handige tips. Want ondernemen doe je samen.


Coronavirus en je zakelijke product

Coronavirus & je zakelijke product

Het coronavirus zal ongetwijfeld vragen oproepen bij jou als ondernemer. Via deze pagina vind je actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen rondom de coronacrisis en wat dit voor je zakelijke product betekent.

Pensioen

Verzuimverzekering

Zakelijke schadeverzekering

Coronavirus: maatregelen en tips voor ondernemers

Maatregelen & tips voor ondernemers

We delen informatie over de maatregelen van de overheid en geven tips om tijdens de coronacrisis goed voor je personeel te zorgen en veilig thuis te werken.

Rechten & plichten

Personeel & uitval

Thuiswerken & veiligheid


Zakelijke evenementen en bedrijfsbezoeken

Zorg voor onze klanten en business partners vindt Nationale-Nederlanden erg belangrijk. Om het risico van het virus te beperken heeft Nationale-Nederlanden een aantal maatregelen genomen.

Wat doen jullie met evenementen en bedrijfsbezoeken?
  • Zorg voor onze klanten en business partners vindt Nationale-Nederlanden erg belangrijk.
  • Om het risico van het virus te beperken heeft Nationale-Nederlanden besloten om alle evenementen voor business partners en klanten tot vooralsnog 1 juni 2020 op te schorten.
  • De betrokken personen zijn of worden hiervan op de hoogte gesteld. De gezondheid van onze klanten, businesspartners en medewerkers is en blijft hierbij onze belangrijkste zorg.
  • Voor evenementen georganiseerd door derden waarbij Nationale-Nederlanden sponsor is, volgen we het beleid van de organiserende partij. Hierbij checken we per activiteit of haar aanwezigheid, in welke vorm dan ook, wenselijk is.
  • In navolging van de door de overheid aanscherpte maatregelen van 30 maart 2020 gaan alle bezoeken van het accountmanagement van Nationale-Nederlanden aan klanten en business partners in heel Nederland niet door. Waar mogelijk zetten we deze bezoeken om naar een telefonische of online meeting. Lukt dit niet? Dan stellen we de afspraak uit. Deze maatregel geldt voor dit moment tot en met 28 april 2020.

Stel een vraag aan onze experts

Heb je nog vragen? Laat dan hier je vraag achter. Een van onze experts neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Stel je vraag

Er is maar één Nederlander zoals...

Rien Mol. Creatieve horecaondernemer van Landgoed het Rheins blijft bezig.

Lees het verhaal van Rien

Armand van Bercheycke. Interview met Studiecentrum voor Publieke Veiligheid (SPV) over online lesgeven.

Lees het verhaal van Armand

John van Hooft. Juist tijdens de coronacrisis gaat dit bedrijf als een speer.

Lees het verhaal van John

Hiljo en Richard (ZZPvoorNL). Zet zzp’ers zonder werk in op plekken waar personeelstekorten dreigen.

Lees meer over ZZPvoorNL

Richtlijnen coronavirus

Nationale-Nederlanden houdt de ontwikkelingen rondom het coronavirus goed in de gaten. Daarbij volgen we de richtlijnen van Buitenlandse Zaken en van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM).

Verbond van Verzekeraars

De zorg voor onze klanten en medewerkers staat voorop. In het geval van vragen over verzekeringsproducten verwijzen we u graag naar de site van het Verbond voor Verzekeraars. De belangrijkste en meest gestelde vragen staan daar op een rij.

Hoe bereik je ons?

Ondanks de maatregelen die ingesteld zijn om het coronavirus in te dammen blijft Nationale-Nederlanden uiteraard bereikbaar. Neem gerust contact met ons op. Het kan alleen wat langer duren dan u van ons gewend bent, voordat wij u te woord kunnen staan. Wij vragen hiervoor uw begrip.