Ga direct naar inhoud
Ondernemen doe je samen

Ondernemen doe je samen

Kennisplatform voor & door ondernemers


Nationale-Nederlanden gelooft in de kracht van ondernemers. Daarom zijn wij partner van MKB-Nederland. Iedere ondernemer is uniek. Je zoekt zelf naar oplossingen, plaveit je eigen weg en maakt keuzes die jou het beste lijken. Wij geloven in het delen van kennis, ervaring en oplossingen. In gezamenlijk de schouders eronder zetten om succesvol te ondernemen. Op dit platform verbinden we ondernemers met elkaar en met de informatie & hulpmiddelen die je nodig hebt om succesvol te blijven ondernemen. Want ondernemen doe je samen.


In het nieuws

Nationale-Nederlanden start met MKB-Nederland een partnerschap voor ondernemers en medewerkers om vitaal, betrokken, veilig en productief te kunnen werken.

Dag van de Ondernemer: Nederland zet ondernemers in het zonnetje

Partnerschap MKB-Nederland en Nationale-Nederlanden

Prinsjesdag 2020: De belangrijkste maatregelen voor ondernemers

Coronavirus en je zakelijke product

Coronavirus & je zakelijke product

Het coronavirus zal ongetwijfeld vragen oproepen bij jou als ondernemer. Via deze pagina vind je actuele informatie en antwoorden op veelgestelde vragen rondom de coronacrisis en wat dit voor je zakelijke product betekent.

Pensioen

Verzuimverzekering

Zakelijke schadeverzekering

Verbond van Verzekeraars

Coronavirus: maatregelen en tips voor ondernemers

Maatregelen & tips voor ondernemers

We delen informatie over de maatregelen van de overheid en geven tips om tijdens de coronacrisis goed voor je personeel te zorgen en veilig thuis te werken.

Rechten & plichten

Personeel & uitval

Thuiswerken & veiligheid

Stel een vraag


Ondernemen doe je samen
Tafelgesprekken

Iedere week nodigen we een aantal ondernemers en specialisten aan tafel uit om samen met ons in gesprek te gaan over wat ondernemers bezighoudt.

Bekijk Tafelgesprek - Aflevering 1 over Ondernemen & vitaliteit in coronatijd

Naar alle afleveringen


Cybersecurity webinar voor ondernemers

Steeds meer MKB-bedrijven zijn slachtoffer van cyberaanvallen. Hoe digitaal veilig is jouw bedrijf? MKB-Nederland en Nationale-Nederlanden organiseerden op 24 september een webinar over cybersecurity.

Onder leiding van presentator Annemarie Brüning nemen cyberexperts Dave Maasland en Reijer van Woudenbergh je mee in de wereld van cybercrime en geven zij je praktische tips waar je direct mee aan de slag kunt gaan.

Kijk hier de uitzending terug

Ondernemers aan het woord

John van Hooft

Juist tijdens de coronacrisis gaat dit bedrijf als een speer.

Lees het verhaal van John

Patrick van Luijk

Patrick van Luijk

Fit op je werk. Wat hebben fysieke en mentale fitheid met elkaar te maken?

Lees het verhaal van Patrick

Iedere ondernemer is uniek. Je zoekt zelf naar oplossingen, plaveit je eigen weg en maakt keuzes die jou het beste lijken.

Laat je inspireren door de verhalen van andere ondernemers.

Naar alle verhalenInnovatie

De coronacrisis maakt het leven van jou als mkb’er er niet makkelijker op. Toch zijn er ook ondernemers die juist kansen zien in de coronacrisis. Door middel van innovatie geven zij vorm aan het nieuwe normaal. Wij spraken met een reeks inspirerende en innoverende ondernemers.

Innovatie tijdens de coronacrisis