Ga direct naar inhoud

Verduurzamen financieren

Deze informatie hoort bij Verduurzamen van je woning

Door te verduurzamen bespaar je geld. Daarvoor moet je eerst investeren, bijvoorbeeld in isolatie. Dat kan best duur zijn. Hoe betaal je de kosten voor het verduurzamen van je huis?

Vragen over verduurzamen financieren

Je huis verduurzamen: wat kost dat?

Steeds meer mensen nemen stappen naar een duurzamere leefstijl. Hoe kun je je huis verduurzamen en welk prijskaartje hangt daaraan? Wij zochten het uit.

Lees meer over het prijskaartje van verduurzamen

Je huis verduurzamen: hoe betaal je de kosten?

Of je nu je huis beter wilt isoleren, zonnepanelen op je dak wilt plaatsen of overgaat op een aardgasvrije oplossing zoals een warmtepomp; je zal de portemonnee moeten trekken. Maar, op de langere termijn kunnen deze investeringen je juist geld opleveren! De vraag blijft natuurlijk: hoe ga je dat betalen?

Meer over hoe je verduurzamen kunt betalen
Ontdek hoe jij je huis duurzamer maakt

Powerly helpt je duurzame keuzes te vinden passend bij jouw situatie en wensen. Of het nu gaat om geld besparen of je CO₂-uitstoot verminderen.

  • Geef aan welke keuzes je al hebt gemaakt en welke je nog wilt maken.
  • Bekijk hoeveel je investeert en wat het je oplevert.
  • Krijg alle slimme keuzes voor jouw huis op een rij.

Powerly werkt samen met een landelijk dekkend netwerk van installateurs. Door afspraken te maken met de installateurs over kwaliteit en eerlijke prijzen, krijg jij de beste duurzame oplossingen.

Doe de Woningcheck

Goed om te weten: Powerly is een initiatief van Nationale-Nederlanden. De uitkomst van de woningcheck is een inschatting. Die is gebaseerd op de gegevens die je invult en op een gemiddeld huishouden. Powerly gebruikt je postcode om je huis te vinden en jouw duurzame mogelijkheden op een rij te zetten. Wil je weten hoe we omgaan met je gegevens? Bekijk dan onze cookieverklaring en privacystatement.

uniqueid