Scheidingspakket: Goed geregeld uit elkaar met begeleiding van experts

Met het scheidingspakket maken we het u en uw (ex)partner gemakkelijk. Er staat een team van experts voor u klaar. Experts die u deskundig advies kunnen geven op verschillende vakgebieden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan en legt u een goede basis voor uw financiƫle toekomst.

We staan voor u klaar

Het team van specialisten staat tijdens de scheiding voor u klaar. Het doel van het Scheidingspakket is om u te ontzorgen. Samen leggen we een goede basis voor de toekomst.

Lees meer

We stellen ons graag aan u voor

Bij het Scheidingspakket krijgt u te maken met drie partijen: uw hypotheekadviseur, de Scheidingsplanner bij u in de buurt en Nationale-Nederlanden. We stellen ons graag aan u voor.

Lees meer

Kosten van het Scheidingspakket

Aan het Scheidingspakket zijn kosten verbonden. U betaalt voor het advies van uw hypotheekadviseur en van De Scheidingsplanner. Als klant van Nationale-Nederlanden krijgt u een gereduceerd tarief van De Scheidingsplanner.

Lees meer

Wat mag u verwachten?

Het Scheidingspakket helpt u van begin tot eind met de scheiding. Zo komt u niet voor verrassingen te staan. U weet zeker dat de afspraken die u maakt in het convenant ook echt uitvoerbaar zijn.

Lees meer

Contact

Er is helaas een fout opgetreden. Probeert u het later alstublieft nog eens.
Wilt u meer informatie over het Scheidingspakket? Vul uw gegevens in, dan neemt De Scheidingplanner vrijblijvend contact met u op.

Wilt u alvast het digitale informatieboekje ontvangen van De Scheidingplanner? Vul dan uw e-mailadres in: