Word fitter met NN Vitaal app

  • Jouw startpunt voor een vitaler leven
  • Kosteloos voor iedereen met een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden
  • Volg een online training, luister een podcast, bekijk de video's of artikelen van experts

Wil je minder stress, beter slapen, meer bewegen of gezonder eten? En dat volhouden? De NN Vitaal app is jouw startpunt om stap voor stap te werken aan je gezondheid. Volg een online training, doe een check en lees de tips en artikelen van experts. Je kiest zelf wat je doet en wanneer. Heb je af en toe een herinnering nodig? Dan krijg je die ook. Onze support heb je. Klaar voor de start?

Hoe werkt de NN Vitaal app?

  • Download de NN Vitaal app via de App Store of Google Play.
  • Je kunt ook via de browser een account aanmaken en gebruikmaken van de diensten. Maak eenmalig een account aan. Na aanmelden ontvang je een mail met een registratielink.
  • Beantwoord een paar vragen. Je krijgt dan info op maat.
  • Bekijk de artikelen, luister een podcast of ga aan de slag met een training.

Download de app

Trainingen, podcasts & meer

Alle trainingen & meer

Beweeg jij genoeg?

De meeste mensen denken van wel. Terwijl volgens cijfers slechts 53% van de volwassenen de beweegnorm haalt: 30 minuten per dag matig-intensief bewegen. Twijfel je of je ├ęcht genoeg beweegt? Breng je beweegpatroon in kaart met deze beweegtest. En check of jij vaker in beweging moet komen.

Doe de beweegcheck

Mindful wandelen met een podcast

Mindful wandelen is wandelen met aandacht voor het hier en nu. Dat helpt je om beter te ontspannen. Door regelmatig een mindfulnessoefening te doen, ben je beter opgewassen tegen de uitdagingen van het leven. In deze podcast neemt een coach je mee voor een wandeling door de natuur.

Luister nu de podcast

Breng eten en bewegen in balans

Gezond eten kan best een uitdaging zijn. Wil je werken aan een gezond voedingspatroon? Kijk dan ook eens naar de balans tussen eten en beweging. Veel mensen proberen die snack namelijk te compenseren met een extra rondje wandelen. Maar werkt dat wel? Lees dit advies van de experts.

Ik wil gezonder eten


Veelgestelde vragen

Waarom biedt Nationale-Nederlanden NN Vitaal aan?

Bij een goede gezondheid hoort voldoende beweging. We snappen dat dit soms uitdagend is of lastig om vol te houden. Daarom willen we je graag een handje helpen. Met de NN Vitaal app kun je waar en wanneer je maar wilt trainingen volgen, een podcast luisteren of inspirerende video's bekijken, die je helpen gezonder te leven.

Is de NN Vitaal app gratis?

De NN Vitaal app is onderdeel van het Fit Pakket. Iedereen met een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden kan kosteloos gebruikmaken van de app.

Kan ik gebruikmaken van de Vitaliteitscheck?

Iedereen kan de NN Vitaal app downloaden of via de browser een account aanmaken. De Vitaliteitscheck is onderdeel van het platform, maar is alleen beschikbaar als je de aanvullende verzekering Jij & Vitaal hebt. Zo check je meteen hoe vitaal je bent en waar je nog aan kunt werken.

Hoe zit het met mijn privacy bij gebruik van de app?

De app is ontwikkeld door FitzMe Company B.V. FitzMe verwerkt de door jou verstrekte persoonsgegevens als je gebruikmaakt van de NN Vitaal app. FitzMe deelt geen persoonsgegevens met Nationale-Nederlanden.

Lees het privacy statement van FitzMe Company B.V..


Wil je weten hoe vitaal je bent? Doe de Vitaliteitscheck

Ontdek hoe vitaal je bent en waar je nog aan kunt werken. Alleen met de aanvullende verzekering Jij & Vitaal is de Vitaliteitscheck beschikbaar. Maak een account aan op NN Vitaal of via de NN Vitaal app en vraag de check direct aan. Het platform NN Vitaal en de app is voor iedereen met een zorgverzekering bij Nationale-Nederlanden beschikbaar.


Extra services bij jouw zorgverzekering

Bekijk alle services

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact