Ga direct naar: inhoud

Luxe Verpleging

Met Luxe Verpleging krijgt u meer luxe bij een ziekenhuisopname. Wij vergoeden uw verblijf in een privékamer. Maar ook de kosten van televisie, telefoon, internet en radio op uw kamer. De verzekering is af te sluiten naast de basisverzekering en een eventuele aanvullende verzekering.

  • Vergoeding van een privékamer.
  • Vergoeding van televisie, radio en internet op uw kamer.
  • Een vergoeding als luxe verpleging in uw ziekenhuis niet mogelijk is.

Bereken uw premie

Als u verwacht dat u het komende jaar veel in het ziekenhuis ligt, vindt u het mogelijk een prettig idee om dat met extra privacy en verzorging te doen. Iedereen vanaf 18 jaar met een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering kan de extra verzekering Luxe Verpleging afsluiten.

Uw extra voordelen

1. Reiskostenvergoeding voor uw partner
Als u in het ziekenhuis ligt, komt uw partner u waarschijnlijk vaak bezoeken. Voor de reis van huis naar het ziekenhuis bieden wij een vergoeding.

2. Een vergoeding als uw ziekenhuis geen luxearrangement biedt
Het luxearrangement kan in elk ziekenhuis anders zijn. Soms is er helemaal geen mogelijkheid om luxe verpleging te krijgen. In dat geval bieden wij een compensatie.

Kosten en vergoedingen

In 2019 is de premie voor Luxe Verpleging € 20,00 per maand. Deze premie is inclusief onze onlinekorting van 9%. Wij vergoeden maximaal € 150,- per dag. Biedt het ziekenhuis waar u ligt geen luxearrangement? Dan vergoeden wij € 70,- per dag tot € 4.600,- per jaar.

In enkele stappen aangevraagd

1. Vraag verzekering aan

De Luxe Verpleging is een extra verzekering. U vraagt de verzekering aan naast een Nationale-Nederlanden Zorgverzekering.

2. Behandeling aanvraag

Na uw aanvraag ontvangt u van ons een bevestigingsmail. Wij beoordelen eerst of u recht heeft op een zorgverzekering en of u geen betalingsachterstand heeft bij uw huidige zorgverzekeraar. Heeft u al een zorgverzekering bij ons? Dan bent u direct aanvullend verzekerd.

3. Uw zorg verzekerd

U ontvangt binnen tien werkdagen uw polisblad. Daarna krijgt u binnen een maand uw zorgpas. Was u al bij ons verzekerd? Dan sturen we u alleen een nieuw polisblad. Uw oude zorgpas blijft geldig.

Via Mijn NN heeft u inzicht in uw polis, kunt u rekeningen declareren en wijzigingen doorgeven.

Bereken uw premie

Aanvullingen op uw basisverzekering

Meer informatie


Formulieren, voorwaarden en andere documenten

Verzekeringkaart

De Verzekeringskaarten van het Verbond van Verzekeraars helpt u de aanvullende verzekeringen van Nationale-Nederlanden te vergelijken met andere aanbieders.

Verzekeringskaart Luxe verpleging

Kunnen wij u helpen?