Logo Nationale-Nederlanden

ZekerheidsPakket

Particulieren

  • Tien jaar de nieuwwaarde vergoed
  • Keuzevrijheid: zelf uw verzekeringen kiezen
  • Eén overzichtelijk pakket

Bereken uw premie

Uw verzekeringen overzichtelijk en voordelig in één pakket

Als consument loopt u verschillende risico’s. Denk aan schade aan spullen in uw huis of een ongeluk tijdens vakantie. Daarvoor kunt u zich verzekeren. Maar al die losse verzekeringen kunnen onoverzichtelijk worden. Met het ZekerheidsPakket heeft u deze verzekeringen in één pakket. Dat is wel zo makkelijk. U kiest zelf welke verzekeringen u wilt. En hoe meer verzekeringen u afsluit, hoe hoger de korting.

Kunnen wij u helpen?

Profiteer van pakketkorting

Met het ZekerheidsPakket profiteert u van pakketkorting. De verzekeringen zijn verdeeld over vijf rubrieken: Recht & Plicht, Wonen, Vervoer, Vrije tijd en Inkomen. Als u uit twee rubrieken een verzekering kiest, dan krijgt u 2% korting. Voor elke extra rubriek waarin u een verzekering afsluit, krijgt u 2% extra korting op de totaalpremie. Als u in alle rubrieken een verzekering afsluit, dan kan uw pakketkorting dus oplopen tot 8%.

Profiteer van extra korting

Als u de premie per kwartaal of jaar betaalt, dan krijgt u extra korting. Bovendien krijgt u 4% extra korting op uw Autoverzekering als u ook een verzekering afsluit in de rubriek Wonen. Uw korting op de Autoverzekering kan dus oplopen tot maar liefst 12%.

Uniform Pensioenoverzicht - Pensioen - Nationale-Nederlanden

Uw Zekerheids­Pakket tussentijds wijzigen

Verandert uw gezinssamenstelling of gaat u verhuizen? Geen probleem: u past al uw verzekeringen binnen uw pakket eenvoudig in één keer aan.

Eenvoudig schade melden

Met het ZekerheidsPakket kunt u op één plek terecht voor uw schade. Ook als die schade onder verschillende verzekeringen valt. U kiest zelf hoe u uw schade wilt melden. Dat kan heel eenvoudig via 088 663 31 11. U kunt uw schade ook online melden of via uw verzekeringsadviseur.

Uw premie

U betaalt één totaalpremie voor uw verzekeringen in het ZekerheidsPakket Particulieren. Op deze premie kunt u op drie manieren korting krijgen.

1. Korting voor de betalingstermijn

Sluit u het pakket rechtstreeks bij Nationale-Nederlanden af? Dan betaalt u de premie per maand.

U kunt de verzekeringen in het ZekerheidsPakket Particulieren ook afsluiten via uw verzekeringsadviseur. U kunt dan per maand, per kwartaal of jaarlijks betalen. Betaalt u per kwartaal of per jaar? Dan profiteert u van de volgende korting:

  • Betalen per jaar: 3% korting
  • Betalen per kwartaal: 1,5% korting

2. Pakketkorting

Met het ZekerheidsPakket Particulieren profiteert u ook van pakketkorting. De verzekeringen zijn verdeeld over vijf rubrieken. Als u uit twee rubrieken een verzekering kiest, dan krijgt u 2% korting. Voor elke extra rubriek waarin u een verzekering afsluit, krijgt u 2% extra korting op de totaalpremie. Als u in alle rubrieken een verzekering afsluit, dan kan uw pakketkorting dus oplopen tot 8%. De verzekeringen zijn als volgt over de rubrieken verdeeld:

Wonen
Woonhuisverzekering
Inboedelverzekering
Drijvende woningverzekering

Recht en Plicht
Aansprakelijkheidsverzekering
Rechtsbijstandverzekering

Vervoer
Personenautoverzekering

Vrije tijd
Motorverzekering
Oldtimerverzekering
Aanhangwagenverzekering
Toercaravanverzekering
Doorlopende Reisverzekering
Doorlopende Annuleringsverzekering

Inkomen
Ongevallenverzekering

Sluit u het pakket rechtstreeks bij Nationale-Nederlanden af? Neem dan contact met ons op om in aanmerking te komen voor pakketkorting, onze medewerkers regelen dit dan direct voor u.

3. Extra autokorting op de Autoverzekering

U krijgt 4% extra korting op uw Autoverzekering als u ook een verzekering in de rubriek Wonen afsluit.

Berekening van uw premie

De totale premie van uw ZekerheidsPakket Particulieren berekenen wij als volgt:

Stap 1: Als u betaalt per jaar of per kwartaal, dan trekken we eerst de korting voor de betalingstermijn van de premies af. Bij betalen per kwartaal krijgt u 1,5% korting, bij betalen per 3%. Deze korting krijgt u alleen als u het pakket afsluit via een verzekeringsadviseur.
Stap 2: - Daarna trekken we van alle premies de pakketkorting af.
- Heeft u een verzekering in de rubriek Wonen én een Autoverzekering? Dan krijgt u 4% extra korting op de premie van uw Autoverzekering.
Stap 3: We tellen alle premies bij elkaar op.

Voorbeeld:

U heeft een Inboedel-, Woonhuis- en Autoverzekering in het ZekerheidsPakket Particulieren. U betaalt de premie per jaar.

Stap 1: We trekken voor alle premies de korting af voor betalen per jaar. Deze korting is 3%.
Stap 2: - U heeft verzekeringen in twee categorieën. We trekken daarom 2% pakketkorting van uw premies af.
- U heeft een Autoverzekering én verzekeringen in de rubriek Wonen. U krijgt daarom 4% extra korting op de premie van uw Autoverzekering.
Stap 3: We tellen alle premies bij elkaar op. U betaalt € 362,90 per jaar.*

* De bedragen in dit voorbeeld zijn verzonnen. U kunt de hoogte van de premie berekenen onder ‘bereken uw premie’. U kunt ook contact opnemen met uw verzekeringsadviseur.

Afsluiten

U kunt de verzekeringen uit dit pakket online afsluiten of via uw verzekeringsadviseur.

A. Online aanvragen

De verzekeringen uit het ZekerheidsPakket Particulieren sluit u in enkele stappen snel en gemakkelijk online af via de productpagina’s. Om de verzekeringen binnen dit pakket af te sluiten volgt u deze stappen:

1. Bereken uw voorlopige premie

Beantwoord de vragen en zie direct hoeveel u gaat betalen.

2. Vraag via de website de verzekeringen aan

Na het berekenen van uw premie kunt u de verzekeringen direct aanvragen. U krijgt dan een bevestiging op de bedankpagina. Kunnen wij u niet meteen een verzekering aanbieden? Dan krijgt u binnen één werkdag per e-mail een reactie.

3. U krijgt een bevestiging via e-mail en post

Als wij uw aanvraag hebben geaccepteerd, dan krijgt u een bevestiging met de polis en voorwaarden via e-mail en post.

4. U bent verzekerd

Als u de bevestiging op de bedankpagina heeft ontvangen, dan bent u verzekerd. Wij schrijven uw premie elke maand af via automatische incasso.

Deze verzekeringen kunt u direct online afsluiten:

B. Aanvragen via uw verzekeringsadviseur

U kunt de verzekeringen ook aanvragen via uw verzekeringsadviseur.

Zoek uw onafhankelijk adviseur