Ga direct naar: inhoud

Pensioenoverzichten

  • Toelichting UPO
  • Inzicht in uw pensioensituatie

Afhankelijk van uw pensioensituatie ontvangt u jaarlijks of één keer in de vijf jaar een pensioenoverzicht van Nationale-Nederlanden. U ontvangt een Uniform Pensioenoverzicht als u nu pensioen opbouwt bij Nationale-Nederlanden, als u een pensioenuitkering van ons ontvangt een UPO Pensioengerechtigden. Een UPO Gewezen deelnemer ontvangt u als u in het verleden een pensioen heeft opgebouwd bij Nationale-Nederlanden. Na een scheiding ontvangt u als u aanspraak heeft gehouden op het partnerpensioen een UPO Ex-partner.

Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Wij verstrekken jaarlijks het UPO aan werknemers met een pensioenregeling bij Nationale-Nederlanden. Dit overzicht geeft u inzicht in uw huidige en toekomstige pensioensituatie.

Lees meer

Uniform Pensioenoverzicht Pensioengerechtigden

Pensioengerechtigden ontvangen jaarlijks een overzicht van hun ingegane pensioenen. Op het UPO Pensioengerechtigden staan ook de eventueel bijbehorende, nog niet ingegane pensioenen, zoals partnerpensioen of wezenpensioen.

Lees meer

Uniform Pensioenoverzicht Gewezen Deelnemer

Eens in de vijf jaar sturen wij het UPO Gewezen Deelnemer naar iedereen die ooit pensioen bij Nationale-Nederlanden heeft opgebouwd en dit niet heeft overgedragen naar een nieuwe pensioenuitvoerder. Op het UPO Gewezen Deelnemer staan de bedragen die u ontvangt bij pensionering. Hierop staan ook de bedragen die uw eventuele partner en/of kinderen krijgen als u overlijdt.

Lees meer

Uniform Pensioenoverzicht Ex- Partner

Eens in de vijf jaar versturen wij een UPO naar ex-partners die na een scheiding aanspraak hebben gehouden op partnerpensioen. Het UPO Ex-Partner laat zien welk pensioen u kunt verwachten als uw ex-partner overlijdt.

Lees meer


Tien vragen over pensioen en uw UPO aan pensioenexpert Marc Bergsma

Marc Bergsma beantwoordt de tien meestgestelde vragen over het UPO.

Lees meer