Ga direct naar inhoud

Service en contact: pensioen


Veelgestelde vragen en onderwerpen

Uitbetaaldata

Wanneer komt mijn pensioen?

AOW-uitkering
Je AOW-uitkering wordt uitbetaald door de Sociale Verzekeringsbank (SVB). De eerste uitkering ontvang je op de eerstvolgende uitbetaaldatum na het bereiken van je AOW-leeftijd. Bekijk hier de uitbetaaldata van de AOW.

Pensioen via werkgever
Wanneer je de eerste pensioenuitkering krijgt, lees je in de bevestigingsbrief die je krijgt van je pensioenuitvoerder. Heb je een pensioen bij Nationale-Nederlanden? Check dan hier wanneer jouw pensioen op je rekening staat.

Lijfrente
Wanneer de eerste lijfrente-uitkering op je rekening staat, lees je in de voorwaarden van je uitkeringsproduct. Bij een Aanvullend PensioenUitkering bij Nationale-Nederlanden vind je jouw uitbetaaldatum op mijn.nn.


Inzicht in jouw pensioen

Je pensioen bekijken

Wil je jouw pensioendocumenten bekijken? Log dan in op je persoonlijke pensioenpagina op mijn.nn.
Nog geen mijn.nn? Maak een mijn.nn account aan.

Al jouw pensioenregelingen op een rij? Ga naar mijnpensioenoverzicht.nl.

Uniform Pensioenoverzicht (UPO)

Als je bij Nationale-Nederlanden een pensioen opbouwt of hebt opgebouwd, krijg je ieder jaar van ons een Uniform Pensioenoverzicht. Meer informatie over dit UPO vind je op deze pagina.

Jaaroverzicht

Je jaaroverzicht geeft een overzicht van de financiƫle producten en diensten die je bij ons hebt lopen. Je hebt het onder andere nodig voor je belastingaangifte. Kijk hier voor meer informatie over jouw jaaroverzicht van Nationale-Nederlanden.Actuele vragen


Chatten

Chat 24/7 met onze digitale assistent. Komt die er niet uit? Binnen kantooruren neemt een medewerker dan het gesprek over.

Bellen

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Hou rekening met een wachttijd.

Mailen

Binnen 5 werkdagen reactie.

Webcare

Binnen 1 werkdag reactie.