Ga direct naar inhoud

Geef je medewerkers toegang tot de beste zorg

Informeer ze heel eenvoudig over de Collectieve Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden en laat ze profiteren van extra dekkingen, kortingen en extra services.

Collectieve premietabel

Een gezond bedrijf is goud waard

Je medewerkers vitaal en inzetbaar te houden, zonder dat dit tot hoge kosten leidt. Hoe doe je dat? Door gebruik te maken van onze Collectieve Zorgverzekering kunnen wij helpen. Zo bieden wij deelnemers aan jullie collectief de gratis module Fit. Hiermee bied je medewerkers de handvatten om gezond(er) te leven. Wanneer iemand bijvoorbeeld gebruik maakt van de Vitalmindz-module ‘sterk op je werk’ of een persoonlijke gezondheidscheck, vergoeden wij deze volledig en zijn deze kosten voor niet voor jouw rekening.

Collectieve premietabel

Beter vindbare collectieven

Wij hebben alle collectieven beter vindbaar gemaakt voor medewerkers. Met de collectiviteitzoeker is je collectief snel te vinden en een aanvraag sneller ingediend. Een medewerker ziet direct het aanbod, inclusief korting en de module Fit.

Breng je medewerkers op de hoogte

Wij hebben diverse communicatiemiddelen voor je klaargezet. Hiermee kun je eenvoudig je medewerkers informeren over de Collectieve Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden.

 NN.nl collectieve pagina

Op nn.nl/zorgcollectief heb je een eigen pagina met bedrijfsnaam en geldende kortingen. Hier kunnen je medewerkers terecht voor informatie over de verzekering, dekkingen, kortingen en kunnen zij direct toetreden tot jullie collectiviteit.

E-mail

Stuur eenvoudig een e-mail uit naam van HR, de tekst hebben we voor je klaargezet. Je kunt deze selecteren en kopiëren om in je eigen mail te zetten. Je hoeft alleen nog de aanhef, korting en bedrijfsnaam in te vullen. Je herkent deze invul plekken aan de rode kruisjes of tekst.

Intranet

Beschikt je bedrijf over intranet? Dan gebruik je deze tekst, aangepast op jullie collectiviteit met onder andere je bedrijfsnaam, de geldende kortingen en een link naar de collectieve pagina. Liever een generieke tekst? Die hebben we ook voor je.

Zorgverzekering - Brochure

Dé brochure over onze zorgverzekering. Met onder andere informatie over Vrije Zorgkeuze, Wachtlijstbemiddeling, en onze aanvullende verzekeringen. Beschikbaar in het Nederlands en in het Engels.

Pakketvergelijker - Brochure

De Pakketvergelijker geeft een overzicht van de vergoedingen in de basisverzekering en de aanvullende verzekeringen. Zo kun je de verschillende verzekeringen en pakketten eenvoudig met elkaar vergelijken. In het Nederlands en in het Engels beschikbaar.

Best Doctors® - Brochure

Een diagnose opnieuw laten bekijken, maar dan door de beste artsen ter wereld? Lees alles over Best Doctors®: een second opinion van een internationale topspecialist. Standaard in onze basisverzekering.

Magazine

Een winters magazine vol artikelen over gezondheid en fit zijn en blijven. Met tips over gezonde voeding, bewegen, goed slapen en meer.Naast bovenstaande middelen hebben we ook middelen voor op de werkvloer. Wil je daar meer over weten? Neem contact op met Verkoop Zorg 026 400 48 05.

Meer over de Collectieve Zorgverzekering