Ga direct naar inhoud

Dé inclusieve zorgverzekering voor gezonde werknemers

Wie goed voor zijn werknemers zorgt, zorgt goed voor zijn bedrijf. Met onze collectieve zorgverzekering geef je toegang tot de beste zorg, inclusief collectiviteitskorting én gratis de module Fit.

Collectieve premietabel

Standaard zeer compleet

Altijd en overal toegang tot de allerbeste zorg. Zorg om uitval en verzuim te voorkomen. En zorg om bij ziekte zo snel mogelijk weer op de been te zijn. Met vrije zorgkeuze, extra services en hulp bij het vinden van de beste specialist.

Korting en collectief voordeel

Je werknemers ontvangen korting op de basisverzekering en op de aanvullende verzekeringen. Ook hebben ze mogelijk recht op extra dekkingen voor fysiotherapie, alternatieve geneeswijzen en orthodontie. Met de collectiviteitenzoeker kunnen ze direct zien wat hun premie is, inclusief korting en eventueel extra vergoedingen.

Collectiviteitenzoeker


Houd je werknemers vitaal

Hoe blijf je vitaal en inzetbaar, zonder dat dit tot hoge kosten leidt? Met de gratis module Fit bijvoorbeeld. Hiermee bied je werknemers de handvatten om gezond(er) te leven, zoals een gezondheidscheck, beweegprogramma’s en voedingsadvies. Deze module krijg je bovenop de collectiviteitskortingen en extra dekkingen voor orthodontie en fysiotherapie. Voor je werknemer en voor zijn/haar gezin.

Vertel je werknemers over de voordelen

Breng je werknemers eenvoudig op de hoogte met deze communicatiemiddelen. Wij helpen je een handje.

 Jouw collectieve pagina

Op nn.nl/zorgcollectief vinden je werknemers alle informatie over de zorgverzekering, dekkingen en kortingen. Ook kunnen zij hier direct toetreden tot jullie collectiviteit.

E-mail richting werknemers

Breng de voordelen van je collectiviteit over met deze e-mail tekst. Deze tekst kun je kopiëren en in je eigen e-mail plakken. Let er wel op dat je zelf de aanhef, korting en bedrijfsnaam invult. Je herkent deze invulplekken aan de rode kruisjes of tekst.

Intranet

Deze tekst kun je gebruiken voor je intranet. Met handige links en de voordelen van het collectief. De generieke tekst kun je één op één overnemen. De tekst met variabelen heeft nog een aantal invulvelden, zoals de hoogte van de korting. Deze moet je zelf dus aanvullen.

Zorgverzekering - Brochure

Een aantrekkelijke samenvatting van onze standaard zorgverzekering. Let op: Dit is dus zonder de extra voordelen en kortingen voor jouw collectief.

Pakketvergelijker - Brochure

Dit is een zeer uitgebreid overzicht van de vergoedingen in de basisverzekering en aanvullende verzekeringen. Handig wanneer je meer wilt weten over specifieke vergoedingen.

Best Doctors® - Brochure

Een diagnose opnieuw laten bekijken, maar dan door de beste artsen ter wereld? Lees alles over Best Doctors®: een second opinion van een internationale topspecialist. Standaard in onze basisverzekering.

Flyer - Skinvision

Verdachte plek of moedervlek? Check je huid met je smartphone. SkinVision is een veilige medische app voor het controleren van vlekken op je huid. Standaard in de zorgverzekering.

Flyer - Module Fit

Een compleet pakket om aan je gezondheid en vitaliteit te werken. Met onder andere een persoonlijke gezondheidscheck en vitaliteitsprogramma’s. Gratis bij jouw collectieve zorgverzekering.Wil je meer weten of heb je specifieke wensen? Neem contact op met Verkoop Zorg 026 400 48 05.

Meer over de Collectieve Zorgverzekering