Ga direct naar inhoud

Communicatiemiddelen - Zorg

Vertel je werknemers eenvoudig over de Collectieve Zorgverzekering met deze communicatiemiddelen. Wij helpen je een handje.


Campagnemiddelen 2023

Jouw collectieve pagina

Een pagina met jouw unieke collectieve voordelen. Op nn.nl/zorgcollectief vinden je werknemers alle informatie over de zorgverzekering, dekkingen en kortingen. Ook kunnen zij hier direct toetreden tot jullie collectiviteit.


De Collectieve Zorgverzekering

Een handige brochure waarin we kort vertellen over onze basisverzekering, nieuwe aanvullende verzekeringen én extra’s voor collectief verzekerden.


E-mail richting werknemers

Breng de voordelen van je collectiviteit over met deze e-mailtekst. Deze tekst kun je kopiëren en in je eigen e-mail plakken. Let er wel op dat je zelf de aanhef, korting en bedrijfsnaam invult. Je herkent deze invulplekken aan de rode kruisjes of tekst.


Intranet

Deze tekst kun je gebruiken voor je intranet. Met handige links en de voordelen van het collectief. De generieke tekst kun je één op één overnemen. De tekst met variabelen heeft nog een aantal invulvelden, zoals de hoogte van de korting. Deze moet je zelf dus aanvullen.


Brochures

Flyers