Ga direct naar inhoud

Inventarisverzekering

  • Vergoedt de nieuwwaarde bij schade aan uw inventaris
  • Garantie tegen onderverzekering
  • De schade hersteld wanneer het u uitkomt

Zekerheidspakket voor zzp’ers

Zekerheidspakket voor mkb’ers

Snel weer aan de slag na schade aan uw spullen

Is er schade aan de spullen die u nodig heeft om uw werk uit te voeren, zoals de inrichting van uw bedrijf en machines? De Inventarisverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt die schade. Zo kunt u met nieuwe of herstelde spullen snel weer aan de slag.

De Inventaris­verzekering in het Zekerheids­pakket

De Inventarisverzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheids­verzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Garantie tegen onderverzekering

Het kan voorkomen dat de schade aan uw inventaris groter is dan het verzekerde bedrag. Dan bent u onderverzekerd. De Inventarisverzekering garandeert dat de totale schade aan uw inventaris toch helemaal vergoed wordt.

Schade - Schade melden - Nationale-Nederlanden

De schade hersteld wanneer het u uitkomt

Heeft u schade? Schade opnemen en herstellen doen we niet alleen overdag, maar ook buiten kantooruren: doordeweeks tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Deze service kost u niets extra.

De Inventaris­verzekering op maat

Niet ieder bedrijf of risico is hetzelfde. Daarom hebben we de Inventaris­verzekering ook op maat. Dit is een losse verzekering voor de complexere risico’s speciaal voor uw bedrijf op maat gemaakt. Deze verzekering kunt u alleen afsluiten via een verzekeringsadviseur. Ook voor een premieberekening en antwoord op uw vragen kunt u terecht bij uw adviseur.

Waarvoor bent u verzekerd?

  • Materiële schade aan uw inventaris door brand, diefstal, neerslag, lekkage, blikseminslag, ontploffing en vandalisme, ook als uw inventaris tijdelijk elders aanwezig is
  • De kosten om acute schade te beperken
  • De kosten van een expert die de schade vaststelt

Wat krijgt u vergoed?

Nieuwwaarde is het bedrag dat nodig is om nieuwe spullen van dezelfde soort en gelijkwaardige kwaliteit en specificaties te kopen. We vergoeden de nieuwwaarde van spullen die u opnieuw moet kopen. Tenzij de dagwaarde van de spullen die u vervangt, lager is dan 40% van de nieuwwaarde. In dat geval vergoeden we de dagwaarde.

Verzekeringskaarten

Met de Verzekeringskaart kunt u eenvoudig onze producten vergelijken met andere aanbieders.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Schade door een aardbeving of overstroming
  • Schade door grondwater
  • Schade aan goederen. Heeft u schade aan goederen, zoals handelswaren of grondstoffen? Dan heeft u een aparte Goederenverzekering nodig.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Inventarisverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Inventarisverzekering zetten we voor u op een rij.

Voor zzp en mkb

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel, agrarische sector, transport of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw inventarisverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade