Ga direct naar: inhoud

Goederenverzekering

  • Vergoedt de marktwaarde bij schade aan goederen
  • Garantie tegen onderverzekering
  • De schade hersteld wanneer het u uitkomt
  • Opnemen in een Zekerheidspakket mogelijk

Direct regelenSnel weer aan de slag na schade aan uw goederen

Schade aan uw grondstoffen, eindproducten of andere handelswaren? De Goederenverzekering van Nationale-Nederlanden vergoedt de schade. Zo kunt u na schade nieuwe spullen kopen en snel weer aan de slag.

Garantie tegen onderverzekering

Het kan voorkomen dat de schade aan uw goederen groter is dan het verzekerde bedrag. Dan bent u onderverzekerd. De Goederenverzekering garandeert dat de totale schade aan uw goederen toch vergoed wordt.

Schade - Schade melden - Nationale-Nederlanden

Schade vaststellen wanneer het u uitkomt

Heeft u schade? Schade laten vaststellen hoeft niet alleen overdag, maar kan ook buiten kantooruren: doordeweeks tot 21.00 uur en op zaterdag tussen 07.00 uur en 17.00 uur. Deze service kost u niets extra.

De Goederenverzekering in het Zekerheidspakket

De Goederenverzekering is onderdeel van het Zekerheidspakket. Wanneer u het Zekerheidspakket online aanvraagt dan bestaat het basispakket altijd uit de bedrijfsaansprakelijkheidsverzekering. Daarnaast hebben we per pakket aangegeven welke verzekeringen veel worden afgesloten in uw branche. U bepaalt zelf hoeveel en welke verzekeringen u verder opneemt in uw Zekerheidspakket. Zo weet u dat u kiest voor een goede combinatie.

Waarvoor bent u verzekerd?

Schade aan uw grondstoffen, eindproducten of andere handelswaren door brand, diefstal, neerslag, lekkage, blikseminslag, ontploffing en vandalisme, ook als deze goederen tijdelijk elders aanwezig zijn.

Wat krijgt u vergoed?

We vergoeden marktwaarde, dit is de inkoopprijs van de goederen plus de afleveringskosten.

Waarvoor bent u niet verzekerd?

  • Schade door een aardbeving of overstroming
  • Schade door grondwater
  • Schade aan uw inventaris. Is er schade aan de kantoorinrichting of aan machines? Dan heeft u een aparte Inventarisverzekering nodig.

Polisvoorwaarden

In de polisvoorwaarden leest u precies wat de Goederenverzekering dekt. Wat we vergoeden, hangt af van uw verzekerde bedrag. Daarnaast zijn onze vergoedingen soms aan een maximum gebonden. Ook geldt een eigen risico. Als u uw premie berekent, dan kunt u de polisvoorwaarden downloaden. De belangrijkste punten uit de voorwaarden van de Goederenverzekering zetten we voor u op een rij.

Garantie tegen onderverzekering

Het Zekerheidspakket is geschikt voor zzp’ers, bijvoorbeeld kleine zelfstandigen, en mkb’ers in de bouw, horeca, zakelijke dienstverlening, handel of zorg en uiterlijke verzorging met maximaal 50 medewerkers (inclusief uzelf) en een jaaromzet tot € 10 miljoen.

Pakketkorting oplopend tot 10%

Het Zekerheidspakket biedt u een basis. Kies daarnaast zelf welke specifieke risico’s uit uw branche u nog meer wilt verzekeren. Vanaf twee verschillende verzekeringen krijgt u pakketkorting. Deze kan oplopen tot 10%.

Premie - Premie berekenen - Nationale-Nederlanden

Premie berekenen of direct aanvragen

U berekent de premie van uw pakket in twee stappen. Weet u welke verzekeringen u wilt aanvragen? In vijf stappen vraagt u het Zekerheidspakket gemakkelijk online aan. Wilt u advies? Zoek dan een onafhankelijk adviseur bij u in de buurt. Hij kan u verder helpen met uw goederenverzekering en andere financiële producten.

Direct regelen voor zzp

Direct regelen voor mkb

Schade melden

Wilt u schade melden? Neem dan contact op met uw verzekeringsadviseur of een schademanager van Nationale-Nederlanden. Zodat u snel weer door kunt gaan met ondernemen.

Meld uw schade