Ga direct naar inhoud

Korting op saunabezoek

Een bezoek aan de sauna is erg ontspannend. Bij de volgende sauna's profiteert u van speciale kortingstarieven.

Thermen Holiday

Wellness en sauna: een dagentree voor € 14,95 per persoon, bij Thermen Holiday in Schiedam. Soms betaalt u een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Zwaluwhoeve

Sauna, wellness en beauty voor € 14,95 per persoon voor een dagentree bij Zwaluwhoeve in Hierden. In bepaalde gevallen betaalt u een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Elysium

Een dagentree voor € 15,95 per persoon op een dagje sauna of wellness bij Elysium te Bleiswijk. Soms geldt een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Spa Well

Geniet van een dagentree voor € 14,95 per persoon bij Spa Well in Peize. In bepaalde gevallen geldt een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Veluwse Bron

Een dagje relaxen voor € 15,95 per persoon voor een dagentree bij de Veluwse Bron in de Veluwe. Soms betaalt u een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Spa Puur

Een dagentree voor € 14,95 per persoon voor een dagje bij Spa Puur in Tilburg. Sauna, Beauty en Wellness. Soms geldt een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

SpaWeesp

Een dagentree voor € 15,95 per persoon voor een dagje bij SpaWeesp in Weesp. Soms geldt een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

SpaSense

Een dagentree voor € 19,95 per persoon voor een dagje bij SpaSense in Geldrop. Soms geldt een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Spa Hezemeer

Een dagentree voor € 19,95 per persoon voor een dagje bij Spa Hezemeer in Laakdal, België. Soms geldt een toeslag. Bekijk de aanvullende voorwaarden.

Algemene voorwaarden

  • Dit aanbod geldt tot en met 24 december 2020.
  • Het voordeeltarief geldt alleen als u online reserveert.
  • Er geldt een toeslag van € 5,25 per persoon op vrijdag, zaterdag en zondag, op badkledingdagen en tijdens de kerstvakantie. De korting geldt niet op andere feestdagen.
  • De korting geldt niet in combinatie met badenkaarten, arrangementen, op avondtarieven en andere aanbiedingen.
  • Laat bij de entree uw geldige Nationale-Nederlanden zorgpas zien.
  • Het kan voorkomen dat een van de sauna’s tijdelijk een algemene actie aanbiedt waarvan het voordeel groter is dan onze klantvoordelen. Dit kunnen wij helaas niet voorkomen. In dit geval kunt u uiteraard gewoon gebruik maken van deze algemene actie!

Terug naar het overzicht van klantvoordelen