Ga direct naar inhoud

Korting op brillen en lenzen

Met de Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden heb je het goed bekeken. Je krijgt korting op brillen en lenzen bij EyeWish Opticiens, Specsavers, Pearle én Pearle Studio. Heb je een aanvullende verzekering? Check dan of je ook een vergoeding voor brillen en lenzen krijgt.

Eye Wish Opticiens

Je krijgt korting op contactlenzen, (kinder)brillen en zonnebrillen bij Eye Wish Opticiens.

Korting bij Eye Wish Opticiens

Enkelvoudige brillen Je krijgt € 60,- korting op een complete, enkelvoudige bril. Deze is voorzien van dunne glazen op sterkte met een ultra clean coating voor ontspiegeling. Wil je geen korting op je enkelvoudige bril maar een merkzonnebril? Dat kan. Koop je een complete enkelvoudige merk zonnebril met dunne glazen op sterkte en ultra clean ontspiegeling? Dan krijg je een merk zonnebril ter waarde van € 139,- helemaal gratis! Je kiest uit de nieuwste collecties van topmerken zoals Ray-Ban, Gucci of Carrera.
Multifocale brillen Koop je een complete multifocale bril, voorzien van dunne glazen op sterkte met een ultra clean coating voor ontspiegeling? Dan krijg je € 120,- korting.
Beeldschermbrillen Je krijgt € 70,- korting als je een complete beeldschermbril koopt, voorzien van dunne glazen op sterkte en met ultra clean coating voor ontspiegeling.
Kinderbrillen Koop je een complete kinderbril met dunne glazen op sterkte met UltraClean ontspiegeling? Dan krijg je een kindermontuur tot maximaal € 100,- gratis.
Contactlenzen Laat je jouw contactlenzen thuisbezorgen met de EyeWish@Home service? Dan krijg je 15% korting op je contactlenzen en de eerste maand gratis. Je ontvangt 5% korting op alle andere halfjaarpakketten en contactlenzen.
Zonnebrillen Bij aankoop van een zonnebril of een zonnebril op sterkte ontvang je 15% korting.
Andere voordelen Staat-Je-Goed Garantie: ben je niet tevreden met je montuur? Dan kun je deze binnen twee maanden eenmalig gratis ruilen. Goed-Zicht garantie: kun je niet wennen aan je nieuwe glazen? Dan kun je deze binnen twee maanden omruilen. Het maakt niet uit of je een enkelvoudige of multifocale bril hebt gekozen. Als je binnen een jaar door sterkteverandering andere glazen nodig hebt, krijg je deze glazen cadeau. Bekijk de voorwaarden of ga langs bij een Eye Wish Opticien.

Wat moet je doen?

Ga naar een Eye Wish Opticien bij je in de buurt. Laat hier je Nationale-Nederlanden Zorgpas zien.

Voorwaarden

 • De korting geldt alleen op vertoon van een geldige Nationale-Nederlanden Zorgpas.
 • De acties gelden alleen in een van de winkels van Eye Wish Opticiens.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere voordeelregelingen, aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s en winkelacties.
 • De opticien besluit voor welke monturen de korting geldt.
 • De acties zijn geldig tot en met 31 december 2024.
Specsavers

Als je kiest voor Specsavers profiteer je altijd van extra voordeel. Specsavers kan je eventuele brillenvergoeding direct met ons afhandelen. Je hoeft dit bedrag dan niet eerst zelf voor te schieten.

Korting bij Specsavers

Dubbele brillenvergoeding Heb je een aanvullende verzekering met een vergoeding voor brillen? Dan profiteer je van een speciaal aanbod bij Specsavers. Specsavers verdubbelt je brillenvergoeding. Krijg je bijvoorbeeld een vergoeding van € 100,-? Dan krijg je daar € 100,- vergoeding bovenop. De actie geldt als je een aanvullende zorgverzekering hebt met een ongebruikte brillenvergoeding. De dubbele brillenvergoeding geldt alleen voor brillen. Niet voor contactlenzen. Specsavers kan de mogelijke vergoeding voor je bril direct met ons afhandelen.
Gratis bril of gratis glazen Heb je geen aanvullende verzekering met een dekking voor brillen? Of maak je geen gebruik van het aanbod dat hierboven staat? Dan hebben wij met Specsavers de volgende kortingsafspraken gemaakt. Je kunt kiezen uit één van de volgende aanbiedingen: - Tweede bril totaal gratis bij elke bril vanaf € 89,-. - Gratis standaard 1.5 varifocale glazen bij elke bril vanaf € 89,-. - Gratis bril bij een contactlensabonnement. Met het contactlensabonnement krijg je je lenzen elke drie maanden gratis thuisbezorgd. Je ontvangt eens per twee jaar een gratis bril, startend twee jaar na de start van het contactlensabonnement.
Korting op beeldschermbrillen Als verzekerde krijg je met de kortingsvoucher korting op beeldschermbrillen. Dit geldt voor alle verzekerden, ook als je geen dekking hebt voor brillen. - 25% korting op de aanschaf van een beeldschermbril en extra opties bij een montuur vanaf € 89,-. - De korting is geldig op het montuur en de eventueel aangeschafte opties, zoals dunnere glazen, opslag voor varifocale beeldschermglazen en/of een coating. Enkelvoudige beeldschermglazen zijn al verrekend in de montuurprijs.
Korting op gehoorbescherming Als verzekerde krijg je met de kortingsvoucher korting op Pluggerz uni-fit of maatwerk gehoorbescherming. Boek een afspraak op specsavers.nl en neem de voucher meen naar de winkel. Check hier welke soorten gehoorbescherming er zijn.
Andere voordelen Het oogonderzoek wordt altijd uitgevoerd door een opticien of optometrist met een diploma. Altijd gratis standaard enkelvoudige glazen en inclusief sterkte, prisma en cilinderafwijkingen. Vind de dichtstbijzijnde winkel of maak eenvoudig online een afspraak.
De garanties van Specsavers De Kwaliteitsgarantie en Zichtgarantie zijn van toepassing op de acties die hierboven staan. Lees meer over de garantie en service op de website van Specsavers. De garanties gelden alleen voor klanten ouder dan 18 jaar. De garanties gelden niet bij zwangerschap, medicijngebruik, oogoperaties of andere (medische) aandoeningen die van invloed zijn op het gezichtsvermogen.

Wat moet je doen?

Ga naar een Specsavers Opticien bij je in de buurt. Laat hier je Nationale-Nederlanden Zorgpas zien.

Voorwaarden

 • Je krijgt alleen korting op vertoon van je geldige Nationale-Nederlanden Zorgpas.
 • De acties gelden alleen in een van de winkels van Specsavers.
 • De acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen, winkelacties, loyaliteitsprogramma's of voordeelregelingen.
 • De opticien beslist voor welke monturen de korting geldt.
 • De aanbiedingen gelden tot en met 31 december 2024.
Pearle

Je krijgt korting op contactlenzen en brillen bij Pearle.

Korting bij Pearle

Enkelvoudige brillen Je ontvangt € 60,- korting op een complete enkelvoudige bril met minimaal een Brons glaspakket.
Multifocale brillen Je ontvangt € 100,- korting op een complete multifocale bril met minimaal het Zilver glaspakket.
Beeldschermbrillen Je ontvangt € 100,- korting op een complete beeldschermbril met minimaal het Officeview Goud glaspakket.
Contactlenzen 2 maanden gratis lenzen bij het afsluiten van een Pearle lenzenabonnement. Je lenzen worden iedere maand thuis bezorgd.
Andere voordelen Klanten van Pearle krijgen levenslange service en verschillende garanties. Met bijvoorbeeld de niet-goed-geld-terug garantie kun je tot zes maanden na aankoop je bril of lenzen terugbrengen. Lees meer over de services en garanties.

Wat moet je doen?

Ga naar een Pearle Opticien bij je in de buurt. Laat hier je Nationale-Nederlanden Zorgpas zien.

Voorwaarden

 • De korting geldt alleen op vertoon van een Nationale-Nederlanden Zorgpas. Deze vind je in de NN App.
 • De acties gelden alleen in een van de winkels van Pearle Opticiens.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere voordeelregelingen, aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s en winkelacties.
 • De opticien besluit voor welke monturen de korting geldt.
 • De actie op het lenzenabonnement geldt alleen als je het afgelopen halfjaar geen abonnement hebt gehad. De twee maanden gratis lenzen worden meegegeven vanuit de winkel. Het abonnement start na één maand.
 • De acties zijn geldig tot en met 31 december 2024.
Pearle Studio

Pearle Studio heeft brillen en monturen in een wat luxer segment dan Pearle. Je krijgt korting op contactlenzen en brillen bij Pearle Studio.

Korting bij Pearle Studio

Enkelvoudige brillen Je ontvangt € 60,- korting op een complete enkelvoudige bril met minimaal kraswerende en anti-reflecterende dunne (1.6) glazen.
Multifocale brillen Je ontvangt € 100,- korting op een complete multifocale bril met minimaal kraswerende en anti-reflecterende dunne (1.6) glazen.
Contactlenzen Je krijgt 15% korting op het Pearle Studio lenzenabonnement én de eerste maand gratis.
Andere voordelen Klanten van Pearle Studio krijgen verschillende garanties. Met bijvoorbeeld de ZichtZeker garantie kun je tot 2 maanden na aankoop je montuur en/of je glazen kosteloos omruilen. Verandert je sterkte binnen één jaar? Dan krijg van Pearle Studio nieuwe glazen cadeau. Lees meer over de garanties.

Wat moet je doen?

Ga naar een Pearle Studio bij jou in de buurt en laat je Nationale-Nederlanden Zorgpas zien.

Voorwaarden

 • De korting geldt alleen op vertoon van een Nationale-Nederlanden Zorgpas. Deze vind je in de NN App.
 • De acties gelden alleen in een van de winkels van Pearle Studio.
 • De korting geldt niet in combinatie met andere voordeelregelingen, aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s en winkelacties.
 • De korting is niet van toepassing op de €139 brillen van Pearle Studio.
 • De acties zijn geldig tot en met 31 december 2024.

uniqueid

Andere interessante kortingen

Hulpmiddelen

Van rollators en hometrainers tot batterijen voor je hoortoestel.

Bekijk kortingen

Gezondheidscursussen

Volg online gezondheidscursussen, zoals EHBO bij kinderen en EHBO bij sporters.

Bekijk kortingen

Sportschool & sportkleding

Korting op sportscholen. En op kleding van bijvoorbeeld Puma en Björn Borg.

Bekijk kortingen

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact