Ga direct naar inhoud

Specsavers

Als je kiest voor Specsavers profiteer je altijd van extra voordeel. Specsavers kan je eventuele brillenvergoeding rechtstreeks met ons afhandelen, zodat je dit niet eerst zelf hoeft voor te schieten.

Product Voordeel
Eén gratis extra bril, zonder bijbetaling Heb je een aanvullende verzekering met een vergoeding voor brillen? Dan profiteer je van een speciaal aanbod bij Specsavers. Specsavers verdubbelt je brillenvergoeding. Wanneer je bijvoorbeeld een vergoeding krijgt van € 100,- dan krijg je € 100,- daar bovenop.

De actie geldt wanneer je in het bezit bent van een aanvullende zorgverzekering met een ongebruikte brillenvergoeding.

Specsavers kan de mogelijke vergoeding voor je bril rechtstreeks met ons afhandelen.
Twintig procent korting op een complete bril Heb je geen aanvullende verzekering met een dekking voor brillen, of maak je geen gebruik van het aanbod hierboven? Dan hebben wij met Specsavers de volgende kortingsafspraken gemaakt. Je kunt kiezen uit één van de volgende aanbiedingen:

  • 2e bril totaal gratis bij elke bril vanaf € 79,-
  • Gratis standaard varifocale glazen t.w.v. € 50,- bij elke bril vanaf € 79,-. Of tot wel € 100,- korting op andere type varifocale glazen. Of gratis ontspiegeling ter waarde van € 60,-
  • Gratis bril bij een contactlens abonnement t.w.v. € 49,-. Of profiteer van korting tot € 129,- op een bril uit een hogere prijsklasse.
Kinderbrillen en tienerbrillen Met de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering krijg je:

  • Twintig procent korting op een complete kinderbril of tienerbril.
  • Of je krijgt bij ieder montuur vanaf € 79,- gratis een tweede kinderbril of tienerbril.
Overige voordelen Het oogonderzoek wordt altijd uitgevoerd door een opticien of optometrist met een diploma. Altijd gratis standaard enkelvoudige glazen en inclusief sterkte, prisma en cilinderafwijkingen.

Vind de dichtstbijzijnde winkel of maak eenvoudig online een afspraak.
De garanties van Specsavers De Kwaliteitsgarantie en Zichtgarantie zijn van toepassing op de bovengenoemde acties. Lees meer over de garantie en service op de website van Specsavers.

Voorwaarden

  • De garanties gelden alleen voor klanten ouder dan 18 jaar.
  • De garanties gelden niet bij zwangerschap, medicijngebruik, oogoperaties of andere (medische) aandoeningen die van invloed zijn op het gezichtsvermogen.
  • De aanbiedingen gelden tot en met 31 december 2020.
  • Niet geldig in combinatie met andere aanbiedingen, winkelacties, loyaliteitsprogramma's of voordeelregelingen.
  • De korting wordt alleen verstrekt op vertoon van uw geldige Nationale-Nederlanden Zorgpas.

Terug naar het overzicht van klantvoordelen


Eenvoudig zorgkosten declareren met de NN App

Heeft u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Download dan de NN App, en u kunt eenvoudig een foto maken van de rekening en deze direct declareren.

Download de NN App

Kunnen wij je helpen?