Ga direct naar inhoud

Hans Anders

Speciaal aanbod voor klanten

Met uw Nationale-Nederlanden Zorgverzekering krijgt u korting op contactlenzen en brillen bij Hans Anders.

Product Voordeel
Enkelvoudige bril Bij aankoop van een complete enkelvoudige bril (bestaande uit een ‘eigenmerk montuur tot € 39,-, met kunststof glazen met een brekingsindex van 1.5 en een ontspiegelende en kraswerende coating), betaalt u altijd slechts € 79,-. Wenst u andere glazen of een merkmontuur? Dan is mogelijk tegen een meerprijs.
Multifocale bril Bij aankoop van een complete multifocale bril (bestaande uit een ‘eigen merk montuur tot € 39,- met Varifocus Basic kunststof glazen met een brekingsindex van 1.5 met een ontspiegelende en kraswerende coating), betaalt u standaard slechts € 139,-. Wenst u andere glazen of een merkmontuur? Dan is mogelijk tegen een meerprijs.
Kinderbril U betaalt € 109,- voor een volledige kinderbril. Deze bestaat uit een private label kindermontuur met extra dunne glazen met brekingsindex 1.6 en een kraswerende en ontspiegelende coating. Daarnaast krijgt u het Bril Garant Plan t.w.v. € 25,- gratis. U krijgt dan twee jaar lang zekerheid bij schade, verlies, breuk of diefstal van de kinderbril.

Wat moet u doen?

U krijgt de korting op vertoon van uw geldige Nationale-Nederlanden Zorgpas.

Voorwaarden

  • Het aanbod geldt alleen in een van de winkels van Hans Anders in Nederland.
  • Het aanbod geldt niet in combinatie met andere voordeelregelingen, loyaliteitsprogramma’s en winkelacties.
  • Het aanbod is geldig tot en met 31 december 2019.
  • Het aanbod geldt niet in combinatie met andere voordeelregelingen, het Bril Totaal Plan en andere winkelacties. Loopt er een andere actie in de winkel die mogelijk voordeliger is? Dan informeert Hans Anders u hierover.
  • De opticien besluit op welke monturen de korting van kracht is.

Terug naar het overzicht van klantvoordelen


Eenvoudig zorgkosten declareren met de NN App

Heeft u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Download dan de NN App, en u kunt eenvoudig een foto maken van de rekening en deze direct declareren.

Download de NN App

Kunnen wij je helpen?