Ga direct naar inhoud

Eye Wish Opticiens

Speciaal aanbod voor klanten

Met uw Nationale-Nederlanden Zorgverzekering krijgt u korting op contactlenzen en brillen bij Eye Wish Opticiens.

Product Voordeel
Enkelvoudige brillen U ontvangt € 60,- korting op een complete enkelvoudige bril die is voorzien van dunne glazen op sterkte met ultra clean coating.

Of:
Bij aankoop van een complete enkelvoudige bril met dunne glazen op sterkte met ultra clean coating, krijgt u een merkzonnebril t.w.v. € 139,- cadeau. U kunt kiezen uit de nieuwste collecties van topmerken als Carrera, Gucci en Ray-Ban.
Multifocale brillen U ontvangt € 120,- korting op een complete multifocale bril, die is voorzien van dunne glazen op sterkte met ultra clean coating.
Beeldschermbrillen U ontvangt € 70,- korting op een complete beeldschermbril, die is voorzien van dunne glazen op sterkte met ultra clean coating.
Kinderbrillen U ontvangt maximaal € 100,- korting op het montuur bij aankoop van een complete kinderbril, die is voorzien van dunne glazen op sterkte met ultra clean coating. Deze aanbieding geldt voor kinderen tot en met 12 jaar.
Contactlenzen Als u uw contactlenzen laat thuisbezorgen met onze EyeWish@Home service, krijgt u 15% korting op uw contactlenzen. U ontvangt 5% korting op alle overige halfjaarpakketten en contactlenzen.
Zonnebrillen Bij aankoop van een zonnebril of een zonnebril op sterkte ontvangt u 15% korting.
Overige voordelen Staat-u-goed garantie: Bent u niet tevreden met uw montuur? Dan kunt u deze binnen twee maanden eenmalig gratis ruilen.

Goed-zicht garantie: Kunt u niet wennen aan uw nieuwe glazen? Dan kunt u deze binnen twee maanden omruilen. Het maakt niet uit of u een enkelvoudige of multifocale bril heeft gekozen.

Bekijk de voorwaarden of ga langs bij een Eye Wish Opticien.

Wat moet u doen?

Ga naar een Eye Wish Opticien bij u in de buurt en laat uw Nationale-Nederlanden Zorgpas zien.

Voorwaarden

  • Acties zijn geldig tot en met 31 december 2020.
  • De acties gelden alleen in een van de winkels van Eye Wish.
  • De korting geldt alleen op vertoon van een geldige Nationale-Nederlanden Zorgpas.
  • De korting geldt niet in combinatie met andere voordeelregelingen, aanbiedingen, loyaliteitsprogramma’s en winkelacties.
  • De opticien besluit voor welke monturen de korting van kracht is.

Terug naar het overzicht van klantvoordelen


Eenvoudig zorgkosten declareren met de NN App

Heeft u een rekening van uw zorgverlener ontvangen? Download dan de NN App, en u kunt eenvoudig een foto maken van de rekening en deze direct declareren.

Download de NN App

Kunnen wij je helpen?