Ga direct naar inhoud

Rekeningnummer wijzigen

Heeft u een nieuw rekeningnummer voor het automatisch afschrijven van uw premie? Of wilt u de premie voortaan automatisch van uw bankrekening laten afschrijven? Hieronder staat hoe u dit aan ons doorgeeft.

Automatisch laten afschrijven van premie

Via mijn.nn
Wilt u de premie voortaan automatisch van uw bankrekening laten afschrijven? Dan kunt u ons hiervoor in mijn.nn direct machtigen. Heeft u nog geen mijn.nn? Vraag dan een account aan. Het kan zijn dat u uw rekeningnummer nog niet kunt wijzigen in mijn.nn. Dat is nog niet mogelijk voor alle verzekeringen. U kunt ons ook toestemming geven voor automatisch afschrijven met het machtigingsformulier hieronder.

Telefonisch
Wilt u liever betalen via een automatische incasso en u bent oud Delta Lloyd klant? Neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Via het machtigingsformulier
Heeft u nog geen toegang tot mijn.nn of kunt u een wijziging nog niet doorgeven via mijn.nn? Dan kunt u het ook aan ons doorgeven via het machtigingsformulier hieronder.

Vul het formulier volledig in en print het uit. Teken het daarna voor akkoord en stuur het naar ons via nn.nl/uwbericht.

Wijzigen rekeningnummer automatisch afschrijven van premie

Via mijn.nn
Wilt u het rekeningnummer wijzigen waarvan we premie afschrijven voor uw levensverzekering? Dat doet u in mijn.nn. Heeft u nog geen mijn.nn? Vraag dan een account aan. Het kan zijn dat u uw rekeningnummer nog niet kunt wijzigen in mijn.nn. Dat is nog niet mogelijk voor alle verzekeringen. U kunt uw rekeningnummer ook wijzigen via het formulier hieronder.

Telefonisch
Wilt u uw rekeningnummer wijzigen en u bent oud Delta Lloyd klant? Neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Via het machtigingsformulier
Heeft u nog geen toegang tot mijn.nn of kunt u een wijziging nog niet doorgeven via mijn.nn? Dan kunt u het ook aan ons doorgeven via het machtigingsformulier hieronder

Vul het formulier volledig in en print het uit. Teken het daarna voor akkoord en stuur het naar ons via nn.nl/uwbericht.

Wijzigen rekeningnummer uitkering levensverzekering

Telefonisch
Wilt u uw rekeningnummer wijzigen en u bent oud Delta Lloyd klant? Neemt u dan telefonisch contact met ons op.

Via het formulier 'rekening uitkering levensverzekering'
Vul het formulier volledig in en print het uit. Teken het daarna voor akkoord. In het formulier vragen we om een aantal documenten. Stuur het formulier en de gevraagde documenten naar ons via nn.nl/uwbericht.


Belangrijk bij doorgeven wijziging rekeningnummer

Heeft u het wijzigingsformulier ingevuld? Stuur altijd de volgende documenten mee:

 • Een kopie van uw geldige identiteitsbewijs
 • Een kopie van de bankpas of bankafschrift dat hoort bij het rekeningnummer dat u op dit formulier invult
 • Vermeld bij de contactgegevens ook uw telefoonnummer en e-mailadres

Stuur het formulier en de documenten naar ons via nn.nl/uwbericht.


Kunnen wij u helpen?

  NN Levensverzekering
  OHRA Overlijdensrisicoverzekering
  RVS Levensverzekering
  RVS Overlijdensrisicoverzekering (afgesloten voor 2017)

 • 088 663 00 00
 • Contactformulier