Ga direct naar inhoud

Meer weten?

Heeft u behoefte aan meer informatie over de Tegemoetkomingsregeling of over de mogelijkheden die u met uw beleggingsverzekering heeft en een hersteladvies? Ga dan in gesprek met één van onze adviseurs.

Adviseur van Nationale-Nederlanden

Bij vragen over uw beleggingsverzekering kunt u contact met ons opnemen. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn met uw beleggingsverzekering? Dan kunt u een afspraak maken voor een hersteladvies.

Hersteladvies

Een hersteladvies is een telefonisch advies aan een klant met een beleggingsverzekering. Dit advies is bij Nationale-Nederlanden altijd kosteloos en vrijblijvend. Het is bedoeld om uw financiële positie te verbeteren. We hebben daarbij geen commercieel belang.

Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw beleggingsverzekering. We spreken een geschikte tijd af waarop onze adviseur u kan bellen. Heeft u een computer, laptop of tablet bij de hand? Dan kunt u tijdens het telefoongesprek via een beveiligde verbinding meekijken op het scherm van de adviseur. We bekijken samen met u in hoeverre de verzekering nog bij uw situatie past, in hoeverre deze nog aansluit bij uw oorspronkelijke doelstelling en wat uw mogelijkheden zijn.

Onze adviseur kan u:

  • vertellen wat de mogelijkheden zijn met uw verzekering om uw financiële situatie te verbeteren
  • Uitleggen wat de gevolgen zijn van eventuele wijzigingen en adviseren of het in uw situatie verstandig is om uw verzekering aan te passen

Let op! De adviseur van Nationale-Nederlanden geeft u advies op basis van de beleggingsverzekering die u bij ons heeft (en die Nationale-Nederlanden u kan bieden). We maken ook geen vergelijking met verzekeringen van andere aanbieders. Het is geen compleet financieel advies.

Geen kosten

Als het advies gaat over uw bestaande beleggingsverzekering, dan is ons hersteladvies gratis. Besluit u om uw verzekering aan te passen of te beëindigen (afkopen)? Dan brengen wij geen mutatiekosten of afkoopkosten in rekening. Wel betaalt u verkoopkosten. Eventuele kosten die het gevolg zijn van deze aanpassing komen wel voor uw eigen rekening. Denk aan bijvoorbeeld notariskosten of kosten die uw hypotheekverstrekker in rekening kan brengen.

Onafhankelijk adviseur

Wilt u een breder advies dan alleen over het aanpassen, beëindigen (afkopen), omzetten naar een ander product of het ongewijzigd laten van uw beleggingsverzekering? Dat wil zeggen een advies over uw gehele financiële situatie? Vraag dan uw financieel adviseur om advies. Hier zijn mogelijk wel kosten aan verbonden. Uw adviseur moet vooraf duidelijk maken welke kosten dit zijn.

Hersteladvies voor uw beleggingsverzekering zou ook bij uw eigen adviseur kosteloos moeten zijn. Nationale-Nederlanden vraagt adviseurs in het kader van de zorgplicht om hun verantwoordelijkheid te nemen. Biedt uw eigen adviseur geen kosteloos hersteladvies? Dan kunt u voor een kosteloos hersteladvies contact opnemen met een adviseur van Nationale-Nederlanden.

Heeft u geen adviseur? Zoek een onafhankelijk adviseur of neem contact met ons op.

uniqueid

Kunnen wij u helpen?