Ga direct naar inhoud

Meer weten over de Tegemoetkomingsregeling?

Wil je meer informatie over de Tegemoetkomingsregeling? Of over de mogelijkheden die je hebt met je beleggingsverzekering? We geven graag een hersteladvies. Ga in gesprek met een adviseur.

Adviseur van Nationale-Nederlanden

Bij vragen over je beleggingsverzekering kun je ons bellen. Wil je weten wat je kunt doen? Dan kun je een afspraak maken voor een hersteladvies.

Hersteladvies

We geven je tijdens een telefoongesprek advies over je beleggingsverzekering. Het advies is altijd kosteloos en vrijblijvend. Je kunt met het advies je financiële situatie verbeteren. We hebben geen commercieel belang.

We gaan tijdens het advies samen op zoek naar de best mogelijke oplossing voor je beleggingsverzekering. We maken dan een afspraak om te bellen. Via een beveiligde verbinding kijk je mee op het scherm van de adviseur. We kijken samen of je verzekering nog bij je past. En we kijken wat je kunt doen als dat niet zo is.

Onze adviseur geeft advies voor de beleggingsverzekering die je bij ons hebt. De adviseur houdt rekening met de mogelijkheden die onze verzekeringen hebben. We maken geen vergelijking met verzekeringen van andere aanbieders. Het is geen compleet financieel advies.

Geen kosten

Je betaalt geen kosten voor het advies als het advies gaat over je bestaande beleggingsverzekering. Besluit je om de verzekering aan te passen of te beëindigen (afkopen)? We brengen geen mutatiekosten of afkoopkosten in rekening. Wel betaal je verkoopkosten voor de verkoop van je participaties. Je betaalt ook kosten als deze kosten komen door de aanpassing. Denk bijvoorbeeld aan notariskosten of kosten die je hypotheekverstrekker in rekening brengt.

Onafhankelijk adviseur

Wil je een breder advies dan onze adviseur kan geven? Dus een advies over je hele financiële situatie? Vraag dan je eigen adviseur om advies. Hier betaal je misschien wel kosten voor. Je adviseur moet vooraf vertellen welke kosten je betaalt.

Hersteladvies voor je beleggingsverzekering zou ook bij je eigen adviseur kosteloos moeten zijn. We hebben adviseurs ook gevraagd om geen kosten in rekening te brengen. Wil je eigen adviseur geen kosteloos hersteladvies geven? Neem dan contact met ons op voor het hersteladvies.

Heb je geen adviseur? Zoek een onafhankelijk adviseur of neem contact met ons op.

uniqueid

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Chatten

Start de chat

Chat met Sanne, onze digitale assistent.

Bellen

088 663 00 00

Bereikbaar maandag t/m vrijdag van 8.00 tot 17.30 uur. Houd rekening met een wachttijd.