Ga direct naar inhoud

Rekeningnummer wijzigen

Heeft u een nieuw rekeningnummer voor het automatisch afschrijven van uw premie? Of wilt u de premie voortaan automatisch van uw bankrekening laten afschrijven? Hieronder staat informatie hoe u dit aan ons doorgeeft.


Automatisch afschrijven van premie

Wilt u de premie voortaan automatisch van uw bankrekening laten afschrijven? Dan kunt u ons hiervoor in mijn.nn direct machtigen. Heeft u nog geen mijn.nn? Vraag dan een account aan. Het kan zijn dat u uw rekeningnummer nog niet kunt wijzigen in mijn.nn. Dat is nog niet mogelijk voor alle verzekeringen. U kunt ons ook toestemming geven voor automatisch afschrijven met het machtigingsformulier hieronder.

Formulier machtiging automatisch afschrijven

Heeft u nog geen toegang tot mijn.nn of kunt u een wijziging nog niet doorgeven via mijn.nn? Dan kunt u het ook aan ons doorgeven via het machtigingsformulier hieronder.

Vul het formulier volledig in en print het uit. Teken het daarna voor akkoord en stuur het naar ons via nn.nl/uwbericht.


Wijzigen rekeningnummer automatisch afschrijven van premie

Wilt u het rekeningnummer wijzigen waarvan we premie afschrijven voor uw beleggingsverzekering? Dat doet u in mijn.nn. Heeft u nog geen mijn.nn? Vraag dan een account aan. Het kan zijn dat u uw rekeningnummer nog niet kunt wijzigen in mijn.nn. Dat is nog niet mogelijk voor alle verzekeringen. U kunt uw rekeningnummer ook wijzigen via het formulier hieronder.

Formulier wijzigen rekeningnummer automatisch afschrijven van premie

Heeft u nog geen toegang tot mijn.nn of kunt u een wijziging nog niet doorgeven via mijn.nn? Dan kunt u het ook aan ons doorgeven via het machtigingsformulier hieronder.

Vul het formulier volledig in en print het uit. Teken het daarna voor akkoord en stuur het naar ons via nn.nl/uwbericht.


Wijzigen rekeningnummer uitkering beleggingsverzekering

Stopt uw beleggingsverzekering omdat de einddatum is bereikt en heeft u bericht gehad dat we de uitkering op het bij ons bekende bankrekeningnummer gaan overmaken? Maar wilt u de uitkering graag op een ander rekeningnummer ontvangen? Dan kunt u dit aan ons doorgeven in mijn.nn. Heeft u nog geen mijn.nn? Vraag dan een account aan. Het kan zijn dat u uw rekeningnummer nog niet kunt wijzigen op mijn.nn. Dat is nog niet mogelijk voor alle verzekeringen. U kunt uw rekeningnummer ook wijzigen via het formulier hieronder.

Formulier wijzigen rekeningnummer uitkering beleggingsverzekering

Heeft u nog geen toegang tot mijn.nn of kunt u een wijziging nog niet doorgeven via mijn.nn? Dan kunt de wijziging ook aan ons doorgeven via het formulier hieronder.

Vul het formulier volledig in en print het uit. Teken het daarna voor akkoord. In het formulier vragen we om een aantal documenten. Stuur het formulier en de gevraagde documenten naar ons via nn.nl/uwbericht.


Belangrijk bij doorgeven wijziging rekeningnummer

Heeft u het wijzigingsformulier ingevuld? Stuur altijd de volgende documenten mee:

  • Een kopie van uw geldige identiteitsbewijs.
  • Een kopie van de bankpas die hoort bij het rekeningnummer dat u op dit formulier invult.

Stuur het formulier en de documenten naar ons via nn.nl/uwbericht.

Wilt u meer weten over het veilig opsturen van uw identiteitsbewijs? Kijk op de pagina Identiteitsfraude.