Ga direct naar: inhoud

Uw jaaroverzicht

De periode om aangifte te doen voor uw inkomstenbelasting ligt tussen 1 maart en 1 mei 2018. Hiervoor heeft u ook de gegevens van uw jaaroverzicht over 2017 nodig. Deze zijn medio februari 2018 beschikbaar. Hieronder leest u hoe u de jaaroverzichten van uw producten ontvangt.

Sparen

Uw jaaroverzicht voor uw Internetspaarrekening is medio februari 2018 beschikbaar in mijn.nn en de NN App. Heeft u een Basissparen, Spaarzakelijk of Spaarzakelijk Plus spaarrekening, dan ontvangt u uw jaaroverzicht per post.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Banksparen

U kunt het jaaroverzicht van uw Aanvullend PensioenSparen, Aanvullende PensioenUitkering of Banksparen OntslagVergoeding vanaf medio februari 2018 downloaden in mijn.nn en de NN App. Log in en ga naar Mijn documenten voor uw jaaroverzicht.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Hypotheek

Uw jaaroverzicht voor uw hypotheek is medio februari 2018 beschikbaar in mijn.nn en de NN App. Heeft u een Bankspaar Plus hypotheek, dan vindt u ook uw jaaroverzicht voor Bankspaar Plus spaarrekening in mijn.nn.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Levensverzekering

U ontvangt voor 1 april een jaaroverzicht van uw levensverzekering per post met daarin de fiscale waarde. U ontvangt ook een jaaropgave als u een (periodieke) uitkering uit uw verzekering kreeg. Lees meer over levensverzekeringen en uw belastingaangifte.

Veelgestelde vragen

Beleggen

Uw jaaroverzicht voor uw beleggingsrekening is medio februari 2018 beschikbaar in mijn.nn.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Lenen

Uw jaaroverzicht van uw Doorlopend Krediet vindt u in op het maandafschrift van februari 2018. Uw jaaroverzicht van uw Persoonlijke Lening ontvangt u in de eerste helft van februari per post.

CreditCard

In de eerste helft van januari 2018 ontvangt u uw jaaroverzicht van uw CreditCard samen met uw maandafschrift van ICS, onze partner voor de uitgifte van uw CreditCard.

Veelgestelde vragen

Download nu de App

Bekijk uw jaaroverzicht voor Sparen, Banksparen en uw Hypotheek.


Hulp bij het inloggen

Kunnen wij u helpen?