Ga direct naar: inhoud

Uw jaaroverzicht

De periode om aangifte te doen voor uw inkomstenbelasting ligt tussen 1 maart en 1 mei 2017. Hiervoor heeft u ook de gegevens van uw jaaroverzicht over 2016 nodig. Deze zijn vanaf 1 februari 2017 beschikbaar. Hieronder leest u hoe u de jaaroverzichten van uw producten ontvangt.

Sparen

Uw jaaroverzicht voor uw Internetspaarrekening is vanaf nu beschikbaar in mijn.nn. Heeft u Basissparen, een Spaarzakelijk of een Spaarzakelijk Plus spaarrekening? Dan ontvangt u uw jaaroverzicht per post.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Banksparen

Voor uw Aanvullend PensioenSparen, Aanvullende PensioenUitkering of Banksparen OntslagVergoeding is uw jaaroverzicht vanaf nu beschikbaar in mijn.nn.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Hypotheek

Uw jaaroverzicht voor uw hypotheek is vanaf nu beschikbaar in mijn.nn. Heeft u een BankSpaar Plus Hypotheek? Dan vindt u ook uw jaaroverzicht voor BankSpaar Plus Spaarrekening in mijn.nn.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Levensverzekering

U ontvangt voor 1 april een jaaroverzicht van uw levensverzekering per post met daarin de fiscale waarde. U ontvangt ook een jaaropgave als u een (periodieke) uitkering uit uw verzekering kreeg. Lees meer informatie over levensverzekeringen en uw belastingaangifte.

Veelgestelde vragen levensverzekering

Veelgestelde vragen beleggingsverzekering

Beleggen

Vanaf nu kunt u uw jaaroverzicht inzien in mijn.nn. Heeft uw beleggingsrekening in 2016 een ander rekeningnummer gekregen, dan krijgt u van ons over 2016 twee jaaroverzichten.

Uw jaaroverzicht

Veelgestelde vragen

Lenen

Voor uw Doorlopend Krediet vindt u het jaaroverzicht op het maandafschrift van februari 2017. Uw jaaroverzicht van uw Persoonlijke Lening ontvangt u in de eerste helft van februari per post.

CreditCard

In de eerste helft van januari 2017 ontvangt u uw jaaroverzicht van uw CreditCard samen met uw maandafschrift van ICS, onze partner voor de uitgifte van uw CreditCard.

Veelgestelde vragen


Kunnen wij u helpen?