Ga direct naar inhoud

Uw jaaroverzicht

De periode om aangifte te doen voor uw inkomstenbelasting ligt tussen 1 maart en 1 mei 2021. Hiervoor heeft u ook de gegevens van het financiële jaaroverzicht over 2020 nodig. U krijgt een jaaroverzicht per product.

Had u (meerdere) rekeningen bij Delta Lloyd- of OHRA Bank? Dan vindt u van (al) uw rekeningen het beginsaldo van 1 januari 2020 op één jaaroverzicht. Daarnaast ontvangt u per rekening een jaaroverzicht met het eindsaldo op 31 december 2020.

Hieronder leest u wanneer en hoe uw jaaroverzicht(en) beschikbaar komt.

Sparen

Uw jaaroverzicht voor uw Internetspaarrekening of Levensloop is eind februari 2021 beschikbaar in mijn.nn.

Heeft u een Basissparen, Spaarzakelijk of Spaarzakelijk Plus spaarrekening, dan ontvangt u het jaaroverzicht half februari per post.

Het jaaroverzicht van uw deposito vindt u in het jaaroverzicht van uw internetspaarrekening in mijn.nn. U krijgt geen apart overzicht voor uw deposito('s).

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen

Banksparen

Uw jaaroverzicht voor uw Aanvullend PensioenSparen, Aanvullend Pensioen Zelf Beleggen, Aanvullende PensioenUitkering of Banksparen OntslagVergoeding is eind februari 2021 beschikbaar in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen

Hypotheken

Uw jaaroverzicht voor uw hypotheek is uiterlijk begin maart 2021 beschikbaar in mijn.nn.

Heeft u een Bankspaar Plus hypotheek? Dan vindt u ook het jaaroverzicht voor uw Bankspaar Plus spaarrekening uiterlijk begin maart in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen

Beleggen

Uw jaaroverzicht voor uw beleggingsrekening is eind februari 2021 beschikbaar in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Veelgestelde vragen

Lenen

Uw jaaroverzicht van uw Doorlopend Krediet vindt u op het maandafschrift van februari 2021.

Is uw Delta Lloyd- of OHRA Krediet omgezet naar een product van Nationale-Nederlanden? Dan vindt u het jaaroverzicht met het beginsaldo van 2020 vanaf half februari bij ‘mijn documenten’ in mijn.nn.

Ga naar mijn.nn

Uw jaaroverzicht van uw Persoonlijke Lening ontvangt u in de eerste helft van februari per post.

Levensverzekering

U ontvangt vóór 1 maart een jaaroverzicht van uw levensverzekering. Daarin staat de fiscale waarde die u nodig heeft voor uw belastingaangifte. U leest er meer over op deze pagina.

Delta Lloyd
Was u voorheen klant bij Delta Lloyd? En heeft u in 2020 lijfrentepremies of premies voor arbeidsongeschiktheidsrente betaald? Dan ontvangt u vóór 1 april een jaaroverzicht. Daarin staan de premies die u betaald heeft.

In de belastingaangifte staan de lijfrentepremies en de premies arbeidsongeschiktheidsrente in de volgende rubrieken:

  • De lijfrentepremies staan in de rubriek 'Uitgaven voor lijfrente, alleen bij een pensioentekort'.
  • De premies arbeidsongeschiktheidsrente staan in de rubriek 'Uitgaven voor andere inkomensvoorzieningen, een arbeidsongeschiktheidsverzekering'.

Pensioen

U ontvangt uiterlijk 19 februari 2021 de jaaropgave van uw pensioen per post. In deze jaaropgave vindt u een overzicht van de uitkeringen en inhoudingen over 2020. U heeft de opgave nodig voor uw belastingaangifte. De jaaropgave is nog niet digitaal beschikbaar.

Was u voorheen klant bij Delta Lloyd? Dan is uw jaaropgave vanaf 1 maart 2021 beschikbaar in mijn.nn. Heeft u geen mijn.nn account, dan krijgt u de jaaropgave vóór 1 maart per post.

Ga naar mijn.nn

Inkomensverzekeringen

De jaaropgave van uw arbeidsongeschiktheidsverzekering is uiterlijk 19 februari 2021 beschikbaar in mijn.nn. In deze jaaropgave vindt u een overzicht van de uitkeringen en inhoudingen over 2020. U heeft de opgave nodig voor uw belastingaangifte.

Heeft uw geen mijn.nn account, dan krijgt u de jaaropgave vóór 1 maart per post.

Ga naar mijn.nn

Nog geen mijn.nn-account?

Voor een aantal producten vindt u het jaaroverzicht in mijn.nn. Vraag alvast een account aan zodat u het jaaroverzicht straks snel kunt ophalen.

Mijn.nn-account aanvragen

Jaaroverzicht Delta Lloyd en OHRA Bank

Had u een product bij Delta Lloyd of OHRA Bank? Dan geldt de informatie op deze pagina ook voor u.

Oudere jaaroverzichten

Oudere digitale jaaroverzichten van uw product(en) vindt u in mijn.nn. Bekijk hiervoor de details van uw product of 'Mijn documenten'.


Hulp bij het inloggen

Ik weet mijn gebruikersnaam niet meer, wat nu?

U kunt eenvoudig online uw gebruikersnaam voor mijn.nn opvragen. U vult een aantal vragen in en wij versturen binnen enkele minuten een e-mail naar het bij ons bekende e-mailadres. Ga naar de pagina gebruikersnaam vergeten.

Ik heb (nog) geen activatienummer ontvangen, wat nu?

Als u een nieuw product aanvraagt, dan kan het enkele dagen duren voordat u een activatienummer voor mijn.nn ontvangt. Heeft u dit nummer na enkele dagen nog steeds niet ontvangen? Neem dan contact met ons op:

  • Voor het activatienummer voor uw hypotheek in mijn.nn, bel 088 663 06 63 (ma t/m vr 8.00 tot 18.00 uur)
  • Voor alle overige producten, neem contact op met Digital Support via 088 663 01 12 (ma t/m vrij 8.00 tot 18.00 uur)
Hoe krijg ik toegang tot mijn.nn?

Mijn.nn is uw persoonlijke omgeving waar u uw product(en) kunt bekijken en diverse wijzigingen online door kunt voeren. Als u van ons nog geen uitnodiging heeft ontvangen om uw account te activeren, dan kunt u zelf een mijn.nn-account aanvragen. Na uw aanvraag, sturen wij u uw persoonlijke activatienummer waarmee u uw account activeert. Uw activatienummer en inloggegevens krijgt u per e-mail toegestuurd tenzij wij geen e-mailadres van u hebben. Dan sturen wij de gegevens per post.


Hulp bij inloggen

Kunnen wij u helpen?