Beter met geld worden begint met weten wat er binnenkomt en wat eruit gaat. Saai? Misschien. Maar echt, het gaat je helpen.
Ontdek waar je recht op hebt als alleenstaande ouder en leer meer over de alleenstaande ouderkorting en toeslag.
Wil je weten hoeveel bruto en netto vakantiegeld je krijgt? Bereken hier eenvoudig je bruto en netto vakantiegeld.
Weet jij precies hoe hoog jouw vaste lasten zijn? Maak een overzicht en ontdek op welke punten jij mogelijk kan besparen.
Wil je weten hoeveel het kost om je rijbewijs te halen? En wat zijn de gemiddelde kosten? Bekijk ons overzicht met de kosten van het rijbewijs.
Zie jij door de financiële bomen het bos niet meer? Wij helpen je met 10 praktische tips om je financiën op orde te brengen.
Wil je budgetteren, maar heb je geen zin in gedoe met allerlei potjes? Dan is de 50-30-20 regel misschien wel iets voor jou.
Ben je van plan om samen te wonen zonder samenlevingscontract? Lees hier waarom het belangrijk is om je positie te beschermen en lees handige tips.
Gaan jij en je partner uit elkaar? Dan moeten jullie op financieel gebied veel regelen. Met deze checklist handel je de financiën goed af.
Op jezelf wonen: je krijgt veel vrijheid en nieuwe verantwoordelijkheden. Wat gaat het kosten? Wij geven je de support waarmee je op eigen benen kunt staan.
Ga je scheiden? Dan komt daar veel bij kijken, ook financieel. Natasja vertelt hoe zij en haar ex hun scheiding financieel goed afhandelden.
Voor je eerste koophuis heb je eigen geld nodig. Bijvoorbeeld voor de hypotheek en bijkomende kosten. Lees de vier redenen om eigen geld te bij elkaar sparen.
Luca (24) woont op kamers, terwijl Sara (18) nog thuis woont. De twee studentes vertellen over de voor- en nadelen. Lees welke beslissingen zij maken.
Voor je eerste koophuis heb je eigen geld nodig. Bijvoorbeeld voor de hypotheek en bijkomende kosten. Lees de vier redenen om eigen geld te bij elkaar sparen.
Hebben jij en je partner al nagedacht over een samenlevingsvorm? Wij leggen je de verschillen uit.