Ga direct naar inhoud

Maak je plannen waar, dit jaar. Onze support heb je.

Een nieuw jaar vol met goede voornemens, frisse ambitie en natuurlijk ook uitdagingen. Misschien ga je op zoek naar manieren om je bedrijf te laten groeien, zet je stappen om te verduurzamen of wil je nieuwe medewerkers aantrekken door jezelf vaker te promoten als goede werkgever. Bij Nationale-Nederlanden bieden we je daar support bij. Wat je plannen of dromen ook zijn. We helpen je graag met een persoonlijk advies afgestemd op jouw wensen.

Zoek een adviseur
lay49202be9364f4dbcb3831e389ef2cb04

Alles voor jouw goede voornemens

Je bedrijf laten groeien

Groeien zonder goed personeel kan niet. Sociaal ondernemer Ilse zet daarom vol in op het smeden van een hecht, tevreden team. Steeds vaker vroeg dat team om een pensioenregeling.

Lees hier hoe ze dat aanpakt

Overstappen naar een duurzamer bedrijfspand

Voor veel bedrijfspanden is sinds 1 januari energielabel C verplicht. Lees hier hoe je in tien slimme stappen je pand verduurzaamt en energie bespaart.

Neem het stappenplan door

Vaker werkstress bij werknemers voorkomen

Stress op het werk is beroepsziekte nummer één. Dit leidt jaarlijks tot een toename van ziekteverzuim. Gelukkig kan je daar als werkgever verandering in brengen met deze acht tips.

Zo is werkstress te voorkomen

Je medewerkers vitaler maken

Een workation is een goede manier om je werknemers gezond, vitaal en gemotiveerd te houden. Waarom zou je je personeel dit jaar op werkvakantie laten gaan?

Investeer in het welzijn van je personeel

Nieuw talent aantrekken én behouden

Employer branding is een marketingmethode om jezelf op de kaart te zetten als een aantrekkelijke werkgever. Ontdek waarom het belangrijk is om reclame voor jezelf te maken.

Presenteer jezelf als goede werkgever

Een lager ziekteverzuim dan vorig jaar

Ondernemer Laamia Elyounoussi: "Ik kies altijd voor mijn mensen, in plaats van voor de cijfers." Ze investeert echt in haar werknemers en dat resulteert in het lage ziekteverzuim.

Luister naar hoe ze dat voor elkaar krijgt

Producten en diensten voor ondernemers

Met onze producten en diensten staan we voor je klaar om veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Bekijk alles over duurzaam ondernemerschap

Met handige tips en interviews bieden we waardevolle inzichten en praktische adviezen. We werken samen om succesvol zaken te doen.

Lees al onze artikelen
lay9e5740cca8f9408abc4262bd34b5a854

Maak je plannen waar, dit jaar. Onze support heb je.

Heb je goede voornemens voor jezelf? Bekijk dan waarmee we jou in 2024 kunnen supporten.