Ga direct naar inhoud

Vitaliteit

Vitale werknemers zijn productiever, minder vaak ziek en meer betrokken bij je organisatie. Wat kun je als werkgever doen om de vitaliteit van werknemers te vergroten? Raak geïnspireerd door ervaringen en tips van werkgevers en experts over goed werkgeverschap, een gezond bedrijf en vitaliteit.


Zo motiveer je jouw werknemers om in beweging te komen: 7 tips

Een energiek team, daar streef jij naar als werkgever. Logisch, want werknemers die voldoende bewegen zitten beter in hun vel en verzuimen minder. Maar hoe je dat eigenlijk, je werknemers motiveren om genoeg te bewegen? Op de werkvloer én daarbuiten? Deze zeven tips helpen je op weg.

Lees meer

Leer van de vijf gelukkigste landen hoe je werkgeluk een boost geeft

Nederland is één van de gelukkigste landen ter wereld. Maar wat betekent dit voor het geluk op de werkvloer? En wat kun jij als werkgever leren van die gelukkige landen? Lees hier 5 tips die het werkgeluk van je werknemers een boost geven.

Lees meer

Drie tips om gezonde voeding te stimuleren bij werknemers

Gezonde voeding: geen makkelijk onderwerp om te bespreken met je werknemers. Maar wél belangrijk. Hoe kun je werknemers op een laagdrempelige manier ondersteunen bij hun vitaliteit, bijvoorbeeld met gezonde voeding? Wij helpen je op weg met tips en tricks.

Lees meer


Gezonde spijsvertering zorgt voor vitale werknemers

Je spijsvertering is de bron van je gezondheid, maar mogelijk ook het startpunt voor verschillende ziektes. Een slechte spijsvertering kan leiden tot verzuim en uiteindelijk zelfs tot arbeidsongeschiktheid.

Lees meer

De 5 grootste valkuilen van thuiswerken – en hoe je ze voorkomt

Thuiswerken klinkt heerlijk, in de praktijk is thuiswerken soms toch best lastig. We zetten de 5 grootste valkuilen van thuiswerken voor je op een rij. Én we geven tips.

Lees meer

Hoe zit het nu écht met burn-outs?

Burn-out lijkt dé ziekte van deze tijd te zijn. Meer dan een miljoen werknemers hebben burn-outklachten. Maar bij welke klachten kun je dan spreken van een échte burn-out? En wat kun je als werkgever doen om te helpen?

Lees meer


De 10 belangrijkste signalen van een dreigende burn-out

Hoe voorkom je dat klachten bij je werknemers resulteren in een daadwerkelijke burn-out? Bij welke signalen moeten de alarmbellen gaan rinkelen? Met deze checklist weet je waar je op kunt letten.

Lees meer