Ga direct naar inhoud

Goed werkgeverschap

Goed werkgeverschap kan een belangrijke rol spelen in het welzijn en de effectiviteit van je werknemers. Hoe vul je goed werkgeverschap in? Wat zijn de nieuwste trends en ontwikkelingen? Lees hier meer over goed werkgeverschap en laat je inspireren.


Empathisch leiderschap: alle antwoorden op je vragen

Een goede leider is empathisch. En kan zich dus goed inleven in de gevoelens van werknemers. Maar hoe doe je dat eigenlijk, empathisch leidinggeven? En kun je ook té empathisch zijn?

Lees meer

Wat je als werkgever kunt leren van deze 6 vitale bedrijven

Aan de gezondheid werken in de baas z’n tijd: steeds meer bedrijven maken het mogelijk. Want fitte en vitale werknemers in dienst hebben werkt ook in jouw voordeel als werkgever.

Lees meer

Beter slapen: zo kun jij daar als werkgever aan bijdragen

Een werknemer die slecht slaapt: veel werkgevers vinden het een privézaak. Maar is dat wel zo? Als werkgever kun jij een rol spelen bij het verbeteren van de slaap van je werknemers.

Lees meer

Zo toon je goed werkgeverschap (ook als het misgaat)

Met goed werkgeverschap houd jij je werknemers vitaal en veerkrachtig. Maar wat is goed werkgeverschap? En hoe geef je daar een praktische invulling aan?

Lees meer

Thuiswerken: do’s en dont's voor werkgevers

Langdurig thuiswerken brengt uitdagingen met zich mee. Met deze do’s en don’ts zorg je dat je personeel ook in de toekomst tevreden thuiswerkt.

Lees meer

Zorg voor balans tussen werk en privé

Het houdt werknemers én werkgevers bezig; de balans tussen werk en privé. Volgens neuropsychologe Elke Geraerts proberen we te veel te multitasken.

Lees meer

Geef de eigenwaarde van werknemers een boost

Wist je dat een hogere eigenwaarde van een werknemer zijn kans op een burn-out of depressie kan verkleinen? Aanndacht voor vitaliteit en veerkracht kan het gevoel van eigenwaarde verhogen.

Lees meer

Meer focus op de werkvloer?

Ons brein wordt overspoeld met informatie, dat maakt focussen moeilijk. De HR-professional kan werknemers helpen bij het terugkrijgen van hun focus.

Lees meer

Hoe help je werknemers aan een goede werk-privébalans?

In dit artikel lees je hoe je werknemers kunt helpen een gezonde balans tussen werk en privé te bewaren.

Lees meer