Ga direct naar: inhoud

HR Actief

Maak praktisch beleid van duurzame inzetbaarheid

Leer van best practices op het gebied van duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid van werknemers staat bij veel organisaties hoog op de agenda. Vitale, betrokken werknemers zijn van essentieel belang, óók voor de continuïteit en groei van uw bedrijf. Maar weet u hoe u werknemers daarbij het beste kunt ondersteunen?
Nationale-Nederlanden helpt u graag. Daarom delen we onze kennis en ervaring. Hier vindt u direct toepasbare informatie en praktijkvoorbeelden. Die dragen bij aan een strategische aanpak van duurzame inzetbaarheid, afgestemd op de behoeften van uw organisatie.


Praktijkcases: zo verbeteren 3 ambitieuze organisaties de inzetbaarheid van werknemers

Het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid van uw werknemers is maatwerk. Doe uw voordeel met de ervaring van anderen! In deze whitepaper leest u:

  • Hoe Tony’s Chocolonely de inzetbaarheid van het team koestert;
  • Op welke manier u inzicht kunt krijgen in de kosten én opbrengsten van duurzame inzetbaarheid;
  • De aanpak van Noordwest Ziekenhuisgroep om het verzuim drastisch te verlagen;
  • Hoe bij farmacieconcern Synthon leidinggevenden het voortouw nemen bij het verbeteren van de inzetbaarheid.

Download de whitepaper


Leren van praktijkcases: duurzame inzetbaarheid in de zorg

Het verbeteren van de duurzame inzetbaarheid staat hoog op de agenda van HR-professionals in de zorg. Het uitvoeren van de juiste strategie is juist voor zorgorganisaties een uitdaging. Alleen al door de constante veranderingen en de toegenomen werkdruk. Doe daarom uw voordeel met de ervaring van anderen. Lees in deze whitepaper over:

  • Manieren om zicht te krijgen op de kosten én opbrengsten van duurzame inzetbaarheid
  • Hoe het beste ziekenhuis van Nederland het verzuim drastisch wist te verlagen.
  • Hoe ouderenzorginstelling Zorgwaard de omslag maakt naar zelfsturende teams.

Download de whitepaper


Inzetbaarheid staat hoog op de agenda van HR-professionals

Vitale en betrokken werknemers zijn cruciaal voor de continuïteit en groei van organisaties. Leer van de praktijkervaringen van andere HR-professionals en bepaal waar verbeterkansen liggen voor uw organisatie.

Bekijk de infographic


Inzetbaarheid in de zorgsector

Vitale en betrokken werknemers zijn cruciaal voor de continuïteit en de groei van organisaties. Dat geldt ook voor de snel veranderende zorgsector. Het is de uitdaging een optimale balans te vinden bij de inzetbaarheid van werknemers. Bekijk hoe u daar als HR-professional bij kunt helpen.

Bekijk de infographic


Hoe werkt u aan de inzetbaarheid van uw werknemers?

Duurzame inzetbaarheid staat binnen uw organisatie ongetwijfeld hoog op de agenda. Maar weet u ook waar verbeterkansen liggen? Toets uw inspanningen op 8 cruciale onderdelen en ontvang gerichte tips waarmee u direct in uw organisatie aan de slag kunt.

Vul de factchecker in


Whitepaper: Duurzame inzetbaarheid, zo optimaliseert u uw strategie

Organisaties willen hun diensten en producten steeds sneller en flexibeler aanbieden. Dat vraagt om vitale en betrokken werknemers. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. In deze whitepaper leest u hoe u praktisch beleid maakt van duurzame inzetbaarheid. Maak gebruik van de bewezen strategieën en ervaringen van bedrijven in andere sectoren, om uw eigen personeelsbeleid te verbeteren.

Download de whitepaper


Whitepaper: Zo verbetert de zorgsector duurzame inzetbaarheid

Bent u HR-professional in de zorgsector? Dan is duurzame inzetbaarheid een belangrijk punt op uw agenda. De veranderingen in de zorg eisen immers nogal wat van werknemers. In deze whitepaper krijgt u gerichte adviezen die u direct kunt toepassen in de praktijk. Ook leest u welke strategieën andere zorgorganisaties met succes toepassen.

Download de whitepaper zorg