Ga direct naar inhoud

HR Actief

Maak praktisch beleid van duurzame inzetbaarheid

De duurzame inzetbaarheid van je werknemers vergroten

Je weet als geen ander hoe belangrijk gezonde en betrokken werknemers zijn. Maar hoe kun je werknemers het beste ondersteunen om hun duurzame inzetbaarheid te verbeteren? Nationale-Nederlanden helpt je om werknemers vitaal en veerkrachtig te maken. Leer van de ervaringen van andere HR-professionals, bedrijven en experts. Met tips die je direct in de praktijk kunt toepassen. Zo zorgen we samen dat werknemers gezond en vitaal aan het werk blijven. Vandaag en morgen.

Binnenkort komt hier meer informatie over het HR Actief event in september 2022.

Meer informatie

Whitepapers

Zo verbeteren 3 ambitieuze organisaties de inzetbaarheid van werknemers

Duurzame inzetbaarheid van je werknemers verbeteren is maatwerk. Doe daarom je voordeel met de ervaringen van andere werkgevers. In deze whitepaper lees je:

  • Hoe Tony’s Chocolonely de inzetbaarheid van het team koestert;
  • Op welke manier je inzicht kunt krijgen in de kosten én opbrengsten van duurzame inzetbaarheid;
  • De aanpak van Noordwest Ziekenhuisgroep om het verzuim flink te verlagen;
  • Hoe bij farmacieconcern Synthon leidinggevenden het voortouw nemen bij het verbeteren van de inzetbaarheid.

Download de whitepaper


Duurzame inzetbaarheid in de zorg

Het verbeteren van duurzame inzetbaarheid staat hoog op de agenda van HR-professionals in de zorg. Het uitvoeren van de juiste aanpak is vooral voor organisaties in de zorg een uitdaging. Alleen al door de constante veranderingen en de toegenomen werkdruk. Doe daarom je voordeel met de ervaring van anderen. Lees in deze whitepaper over:

  • Manieren om zicht te krijgen op de kosten én opbrengsten van duurzame inzetbaarheid
  • Hoe het beste ziekenhuis van Nederland het verzuim flink wist te verlagen.
  • Hoe Zorgwaard, een zorginstelling voor ouderen, de omslag maakt naar zelfsturende teams.

Download de whitepaper


Hoe werk je aan de duurzame inzetbaarheid van je werknemers?

Duurzame inzetbaarheid staat binnen jouw organisatie vast hoog op de agenda. Maar weet je ook waar kansen liggen om te verbeteren? Toets je inspanningen op 8 belangrijke onderdelen en ontvang tips waarmee je direct in jouw organisatie aan de slag kunt.

Vul de factchecker in


Optimaliseer je plan van aanpak voor duurzame inzetbaarheid

Organisaties willen hun diensten en producten steeds sneller en flexibeler aanbieden. Dat vraagt om vitale en betrokken werknemers. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst. In deze whitepaper lees je hoe je praktisch beleid maakt van duurzame inzetbaarheid. Maak gebruik van de bewezen aanpak en ervaringen van bedrijven in andere sectoren, om je eigen personeelsbeleid te verbeteren.

Download de whitepaper


Duurzame inzetbaarheid werknemers vergroten in de zorgsector

Ben je HR-professional in de zorgsector? Dan is duurzame inzetbaarheid een belangrijk punt op je agenda. De veranderingen in de zorg eisen nogal wat van werknemers. In deze whitepaper krijg je praktische adviezen die je direct kunt toepassen in de praktijk. Je leest ook hoe andere organisaties in de zorg het succesvol aanpakken.

Download de whitepaper zorg

Infographics

Inzetbaarheid staat hoog op de agenda van HR-professionals

Vitale en betrokken werknemers zijn belangrijk voor de voortgang en groei van organisaties. Leer van de ervaringen van andere HR-professionals en bepaal waar verbeterkansen liggen voor jouw organisatie.

Bekijk de infographic


Inzetbaarheid in de zorgsector

Vitale en betrokken werknemers zijn belangrijk voor de voortgang en de groei van organisaties. Dat geldt ook voor de zorgsector die snel verandert. Het is de uitdaging een optimale balans te vinden bij de inzetbaarheid van werknemers. Zo kun je daar als HR-professional bij helpen.

Bekijk de infographic