Ga direct naar inhoud

Livis gezondheidscursussen

Volg met korting een online gezondheidscursus van Livis. Je kunt cursussen volgen op het gebied van zorg voor je gezin, mantelzorg en eerste hulp voor sporters.

De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op één zetten. Wij gaan voor toegang tot de beste zorg, die past bij jouw leven. Daarom bieden we korting op online gezondheidscursussen van Livis speciaal voor al onze klanten.

Cursusmodule Zorg voor jouw gezin

Je bent net ouder en het zorgen voor een baby is helemaal nieuw voor je. Dan komen extra tips goed van pas. Bij de module 'Zorg voor jouw gezin' volg je de volgende online cursussen: EHBO, herken kinderziekten, veilige hechting tussen ouder en kind en een cursus over ernstige allergie.

Aanmelden voor 'Zorg voor jouw gezin'

Cursusmodule Zorg voor wie je lief is

Voor vrijwilligerswerk kies je, maar mantelzorg overkomt je. Plots wordt je broer, moeder, vader buurvrouw of beste vriend hulpbehoevend. Vanuit de module 'Zorg voor wie je lief is' krijg je handvatten voor persoonlijke verzorging, mobiliteit, medicijngebruik, voeding en vocht. Ook krijg je meer informatie over vergoedingen.

Aanmelden voor 'Zorg voor wie je lief is'

Cursusmodule Eerste hulp voor sporters

Je vindt het heerlijk om buiten hard te lopen en je doet zo nu en dan mee aan een hardloopwedstrijd. Maar wat doe je eigenlijk als je ergens alleen loopt en je verstuikt je enkel? Tijdens de cursus EHBO voor sporters weet jij jezelf altijd te redden als je onverwacht in een vervelende situatie terechtkomt.

Aanmelden voor 'Eerste hulp voor sporters'