Ga direct naar inhoud

Voor iedereen die gezond(er) wil leven

De module Fit is exclusief voor collectief verzekerden die gezond willen leven en daar wat hulp bij kunnen gebruiken.

Meer over onze zorgverzekering

Jij wilt gezond leven, wij helpen daar graag bij.

De module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis voor alle verzekerden in een werkgeverscollectiviteit en voor collectiviteiten waarmee wij speciale afspraken hebben gemaakt. Je hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering af te sluiten.

Meer over de Fit module

Populaire artikelen

Tips: bewust en gezond eten

Wat is gezond eten en hoe kun je makkelijker gezonde keuzes maken qua voeding, waarbij je nog steeds kunt genieten van lekker eten? Met deze tips krijg je handvatten voor een gezond eetpatroon en leefwijze.

Bewust en gezond eten doe je zo

Zo kun je gezond werken!

Maar liefst negen op de tien werkenden ervaart werkstress, driekwart eet een ongezonde lunch en we zitten met zijn allen gemiddeld 10,1 uur per dag op een stoel. Daarom hebben we een aantal tips op een rij gezet waarmee je de werkdag een stuk gezonder doorkomt.

Bekijk onze tips om gezond te werken

Makkelijk en gezond bewegen

Weinig tijd of energie? Er zijn altijd redenen om niet te sporten of te bewegen. Toch zijn er meer redenen om wél regelmatig te bewegen. Gezond bewegen hoeft niet moeilijk te zijn! Ontdek met deze tips hoe jij makkelijk dagelijks meer kunt bewegen.

Zo kun je makkelijk en gezond bewegen

Een zorgverzekering die aansluit op jouw leven?

Je wilt een zorgverzekering die aansluit op jouw leven. Maar je wilt er niet te lang naar hoeven zoeken. Daarom maakt Nationale-Nederlanden het je makkelijk. Met een paar simpele vragen check je snel welk pakket bij jou past.

Start de Pakketvinder

Kunnen wij je helpen?