Ga direct naar inhoud

Voor iedereen die gezond(er) wil leven

De gratis Fit module is er voor iedereen die gezond wil leven en daar wat hulp bij kan gebruiken.

Bereken je premie

Meer over onze zorgverzekering

Jij wilt gezond leven, wij helpen daar graag bij.

De nieuwe module Fit vergoedt gezondheidscursussen en beweegprogramma’s, algemene preventieve- en arbeidsgerelateerde onderzoeken en sportmedisch advies. Deze module is gratis voor al onze verzekerden. Je hoeft hiervoor geen aanvullende verzekering af te sluiten.

Meer over de Fit module

Deze video bekijken?

U heeft ervoor gekozen om ons geen toestemming te geven om de persoonsgegevens die wij verkrijgen en afleiden uit uw gebruik van onze website door middel van cookies en vergelijkbare technieken te mogen gebruiken om: Te adverteren op social media platforms.
Om die reden kunt u deze video niet bekijken. Klik op ‘Toestemming geven’ om de video alsnog te bekijken of lees meer.

Toestemming geven

Populaire artikelen

Tips: bewust en gezond eten

Wat is gezond eten en hoe kun je makkelijker gezonde keuzes maken qua voeding, waarbij je nog steeds kunt genieten van lekker eten? Met deze tips krijg je handvatten voor een gezond eetpatroon en leefwijze.

Bewust en gezond eten doe je zo

Zo kun je gezond werken!

Maar liefst negen op de tien werkenden ervaart werkstress, driekwart eet een ongezonde lunch en we zitten met zijn allen gemiddeld 10,1 uur per dag op een stoel. Daarom hebben we een aantal tips op een rij gezet waarmee je de werkdag een stuk gezonder doorkomt.

Bekijk onze tips om gezond te werken

Makkelijk en gezond bewegen

Weinig tijd of energie? Er zijn altijd redenen om niet te sporten of te bewegen. Toch er zijn meer redenen om wél regelmatig te bewegen. Gezond bewegen hoeft niet moeilijk te zijn! Ontdek met deze tips hoe jij makkelijk dagelijks meer kunt bewegen.

Zo kun je makkelijk en gezond bewegen

Zorg goed voor jezelf

Wie goed voor zichzelf zorgt, kiest voor een zorgverzekeraar die meedenkt. Die toegang biedt tot de beste specialisten, uitzoekt of je ergens eerder terecht kunt en je de vrijheid geeft om zelf keuzes te maken die goed voelen. De Zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is er voor mensen die hun gezondheid op 1 zetten. Wij gaan voor de allerbeste zorg, die past bij jou en bij je leven, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over zorg.

Kunnen wij u helpen?