Ga direct naar inhoud

Hersteladvies

Een hersteladvies is een advies aan een klant met een beleggingsverzekering. Dit advies is bij Nationale-Nederlanden altijd kosteloos. Het is bedoeld om uw financiële positie te verbeteren. U kunt voor hersteladvies een afspraak maken met een adviseur van Nationale-Nederlanden. U kunt ook contact opnemen met uw eigen adviseur. Hersteladvies voor uw beleggingsverzekering zou ook bij uw eigen adviseur kosteloos moeten zijn. Nationale-Nederlanden vraagt adviseurs in het kader van de zorgplicht om hun verantwoordelijkheid te nemen. Biedt uw eigen adviseur geen kosteloos hersteladvies? Dan kunt u voor een kosteloos hersteladvies contact opnemen met een adviseur van Nationale-Nederlanden.

Nationale-Nederlanden

Samen met u gaan we op zoek naar de best mogelijke oplossing voor uw beleggingsverzekering. We spreken met u een geschikte tijd af waarop onze adviseur u kan bellen. Heeft u een computer bij de hand? Dan kunt u tijdens het telefoongesprek via een beveiligde verbinding meekijken op het scherm van de adviseur. We bekijken met u in hoeverre de verzekering nog bij uw situatie past, in hoeverre deze nog aansluit op uw doelstelling en wat eventuele alternatieven zijn.

Onze adviseur kan u:

  • vertellen wat de mogelijkheden zijn om uw financiële situatie te verbeteren
  • uitleggen wat de gevolgen zijn van wijzigingen in uw verzekering
  • adviseren of het in uw situatie verstandig is om uw verzekering aan te passen

Let op: de adviseurs van Nationale-Nederlanden geven u alleen advies op basis van de producten die u bij ons heeft (en die Nationale-Nederlanden u kan bieden).

Adviesrapport

Na het gesprek krijgt u een adviesrapport thuisgestuurd met daarin het meest passende advies volgens onze adviseur. Ook staan alle alternatieven beschreven. U maakt zelf de keuze welke oplossing het beste bij u past. Bij het adviesrapport zit een formulier waarop u uw keuze kunt aangeven. Dit stuurt u retour in de bijgevoegde antwoordenvelop en wij zorgen dan voor de verdere afhandeling.

Geen kosten

Dit hersteladvies over uw beleggingsverzekering en over uw mogelijkheden is bij Nationale-Nederlanden altijd kosteloos. Nationale-Nederlanden heeft daarbij geen commercieel belang. We zoeken uitsluitend naar een oplossing om uw financiële positie zo veel mogelijk te verbeteren. Als u besluit om uw beleggingsverzekering aan te passen, dan betaalt u mogelijk wel kosten zoals mutatiekosten of notariskosten.

Onafhankelijk adviseur

Breed financieel advies

Wilt u een breder advies dan alleen over het wijzigen, afkopen, omzetten of ongewijzigd laten van uw beleggingsverzekering? Bijvoorbeeld over uw gehele financiële situatie? Vraag dan uw adviseur om advies. Hier zijn mogelijk wel kosten aan verbonden. Uw adviseur moet vooraf duidelijk maken welke kosten hieraan verbonden zijn.

Hersteladvies

Hersteladvies voor uw beleggingsverzekering zou ook bij uw eigen adviseur kosteloos moeten zijn. Nationale-Nederlanden vraagt adviseurs in het kader van de zorgplicht om hun verantwoordelijkheid te nemen. Biedt uw eigen adviseur geen kosteloos hersteladvies? Dan kunt u voor een kosteloos hersteladvies contact opnemen met een adviseur van Nationale-Nederlanden.

Heeft u geen adviseur? Zoek een onafhankelijk adviseur of neem contact met ons op.

uniqueid

Kunnen wij u helpen?