Ga direct naar inhoud

Waar kunt u op rekenen als u een verzoek heeft?

Heeft u een vraag over uw verzekering, hypotheek of (bank)spaarproduct? U kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Wij doen er dan alles aan om u zo goed mogelijk te helpen. En we doen ons uiterste best om u zo snel mogelijk een antwoord op uw vraag te geven.

Waar kunt u op rekenen als u ons belt

Wij staan u graag te woord en proberen ervoor te zorgen dat u snel een van onze medewerkers aan de lijn krijgt. We streven ernaar u binnen 5 minuten te helpen.

Onze medewerkers zijn speciaal opgeleid om alle soorten vragen te beantwoorden. Als een medewerker u niet direct kan helpen, zorgt hij of zij ervoor dat u in contact wordt gebracht met een collega die dit wel kan.
Op deze website staan verschillende telefoonnummers om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Wij helpen u graag met al uw vragen. Via de keuze hieronder kunt u het telefoonnummer vinden voor het product waarover u contact wilt opnemen. Zo krijgt u de juiste medewerker aan de lijn.

Telefoonnummers voor particuliere klanten

Telefoonnummers voor zakelijke klanten

Waar kunt u op rekenen als u contact met ons opneemt via Twitter of Facebook

Het webcareteam luistert, informeert en helpt u graag verder. Het is ons streven om binnen twee uur te reageren. Het webcareteam is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.00 tot 20.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur.

Wanneer reageren we op uw verzoek

Als u ons iets vraagt, doen we ons best om u binnen 10 werkdagen een inhoudelijke reactie te geven. Dat staat los van hóe u ons de vraag stelde: via telefoon, brief of e-mail.

Op informatieverzoeken over de wet Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)/opvragen persoonsgegevens, reageren we binnen 1 maand.

Heeft u een vraag over uw levensverzekering, beleggingsverzekering of hypotheek? Het kan meer dan 10 werkdagen duren voordat wij u een reactie kunnen geven.

Via één van de links hieronder vindt u een actueel overzicht:

Actuele doorlooptijden levensverzekering of beleggingsverzekering

Actuele doorlooptijden voor sparen, banksparen en beleggen

Actuele doorlooptijden hypotheken

Op alle verzoeken ontvangt u één van de volgende reacties:

  • We beantwoorden uw vraag.
  • We laten weten dat uw verzoek verwerkt is.
  • We geven aan of uw verzoek is toegewezen (bijvoorbeeld of uw aanvraag is geaccepteerd, of uw schademelding wordt gedekt door uw polis).
  • We geven aan welke informatie ontbreekt om uw verzoek af te kunnen handelen.
  • Lukt het ons niet om op tijd een inhoudelijke reactie te geven, dan laten we u weten wanneer dat wel lukt.

We versturen papieren post uiterlijk op de door ons genoemde reactiedatum. Wij kunnen niet exact aangeven wanneer de post bij u wordt bezorgd.

Service & Contact

Heb je een vraag?

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service & Contact