Ga direct naar inhoud

Scheiden doe je samen

Goed geregeld uit elkaar

Uit elkaar, wat nu?

Scheiden is een impactvolle gebeurtenis. Naast de emotie die het met zich meebrengt, zijn er veel praktische en financiële dingen die geregeld moeten worden. Om het je gemakkelijk te maken, hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet. Je kunt zelf alles stap voor stap regelen, maar je kunt je ook laten begeleiden door een team van experts. Je kiest zelf wat het beste bij je past.

Begeleiding van een team van experts

Met het scheidingspakket kun je samen met je (ex)partner begeleiding krijgen van een team van experts.

Lees verder

Regel zelf je financiën bij een scheiding

Veel van je financiële producten en verzekeringen heb je waarschijnlijk samen met je (ex)partner afgesloten. We geven hieronder per product aan wat je met deze producten kunt doen en welke keuzes je daarbij kunt maken. Het verzekeren van je eigen spullen is vaak de eerste stap. Je leest hier wat je kunt doen. Ook kan een wijziging in je gezinssituatie direct effect hebben op je aansprakelijkheidsverzekering. We adviseren daarom om ook meteen te zorgen voor een eigen aansprakelijkheidsverzekering. Zeker als je kinderen hebt.


Bekijk de video's met praktische tips

Er zijn verschillende experts die je kunnen helpen. Het maakt hierbij verschil of je een koop- of een huurwoning hebt.

Je hebt een koopwoning

Je hebt een huurwoning

Meer tips rondom scheiden

Een scheiding zorgt voor veel verandering - ook op het gebied van je financiën. Wil je een compleet overzicht van alles wat je moet regelen als je gaat scheiden? Wij zetten het voor je op een rij. Want voor welke verandering je ook staat, onze support heb je.

Lees meer over scheiden

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.