Ga direct naar inhoud

Scheiden doe je samen

Goed geregeld uit elkaar

Uit elkaar, wat nu?

Scheiden is een impactvolle gebeurtenis. Naast de emotie die het met zich meebrengt, zijn er veel praktische en financiële dingen die geregeld moeten worden. Om het u gemakkelijk te maken, hebben we een aantal zaken op een rijtje gezet. U kunt zelf alles stap voor stap regelen, maar u kunt zich natuurlijk ook laten begeleiden door een team van experts. U kiest zelf wat het beste bij u past.Begeleiding van een team van experts

Met het scheidingspakket kunt u samen met uw (ex)partner begeleiding krijgen van een team van experts.

Lees verder

Regel zelf uw financiën bij een scheiding

Veel van uw financiële producten en verzekeringen heeft u waarschijnlijk samen met uw (ex)partner afgesloten. We geven hieronder per product aan wat u met deze producten kunt doen en welke keuzes u daarbij kunt maken. Het verzekeren van uw eigen spullen is vaak de eerste stap. U leest hier wat u kunt doen. Ook kan een wijziging in uw gezinssituatie direct effect hebben op uw aansprakelijkheidsverzekering. We adviseren daarom om ook meteen te zorgen voor een eigen aansprakelijkheidsverzekering. Zeker als u kinderen heeft.


Bekijk de video's met praktische tips

Er zijn verschillende experts die u kunnen helpen. Het maakt hierbij verschil of u een koop- of een huurwoning heeft.

U heeft een koopwoning

U heeft een huurwoning

Meer tips rondom scheiden

Een scheiding zorgt voor veel verandering - ook op het gebied van je financiën. Wil je een compleet overzicht van alles wat je moet regelen als je gaat scheiden? Wij zetten het voor je op een rij. Want voor welke verandering je ook staat, onze support heb je.

Lees meer


Kunnen wij u helpen?