Ga direct naar inhoud

Hypotheek OversluitCheck van Nationale-Nederlanden

  • Lagere maandlasten door lagere rente
  • Bereken zelf of oversluiten voordelig is

Hoe kan je besparen op je woonlasten?

Voor de meeste mensen zijn de woonlasten de grootste kostenpost. En ze komen ook nog eens elke maand terug. Dus het is slim om te kijken of je kan besparen op je maandlasten. En er is meer mogelijk dan je denkt! Nationale-Nederlanden helpt je op weg met mogelijkheden om te besparen op je hypotheek, maar ook met bespaartips voor je andere woonlasten.

Hypotheek bij een andere bank?

Heb je een hypotheek bij een andere bank? Het kan voordelig zijn om je hypotheek over te sluiten wanneer de rente van je nieuwe hypotheek lager is. Je maandlasten gaan dan omlaag. Kijk wel goed of je de kosten voor oversluiten terugverdient door de lagere maandlasten van je nieuwe hypotheek.

Maandlasten verlagen door oversluiten

Hypotheek bij Nationale-Nederlanden?

Heb je al een hypotheek bij Nationale-Nederlanden? We bieden je verschillende mogelijkheden om op je hypotheeklasten te besparen. Zo kun je kiezen voor rentemiddeling, een tussentijdse rentewijziging of je hypotheek oversluiten. Maar ook door extra af te lossen gaan je maandelijkse hypotheeklasten omlaag.

Bekijk je mogelijkheden

Doe de OversluitCheck

Met de OversluitCheck bereken je in een paar stappen of oversluiten naar Nationale-Nederlanden voordelig is.

Bereken je besparing

Energiebesparende verbouwing

Een lagere energierekening is goed voor het milieu én zorgt voor lagere woonlasten. Door je woning goed te isoleren, slim te verwarmen of door je eigen groene stroom op te wekken kan je je huis verduurzamen. Hierdoor kan je al snel tot honderden euro’s per jaar besparen. Bekijk de verschillende opties, ontdek wat het kost en oplevert én hoe je dit kunt financieren.

Je huis energiezuinig maken

Energiezuinig wonen

Met een verbouwing kan je je huis energiezuiniger maken. Maar het is niet altijd nodig om grote investeringen te doen. Ook met kleinere aanpassingen kan je je huis energiezuiniger maken. Wil je weten hoe je je maandelijkse woonlasten verlaagd door eenvoudig energie te besparen? We hebben 8 slimme maatregelen voor je op een rijtje gezet.

8 snelle bespaartips

Bespaar op je verzekeringen

Naast je hypotheek betaal je ook (maandelijks) voor verschillende verzekeringen. Denk aan de inboedel- en opstalverzekering voor je woning, maar daarnaast heb je waarschijnlijk nog meer verzekeringen afgesloten. Check jaarlijks of je nog goed verzekerd bent en of het misschien goedkoper kan. Sluit je meerdere verzekeringen bij Nationale-Nederlanden af? Dan bieden we je een aantrekkelijke pakketkorting.

Meer over verzekeringen

Inzicht in je uitgaven

Naast je woonlasten heb je natuurlijk nog meer maandelijkse uitgaven. Hierop kun je vaak meer besparen dan je denkt. Het is dan wel belangrijk om inzicht te hebben in je uitgaven. Nationale-Nederlanden biedt daarom NOVA, het digitale huishoudboekje dat de balans voor je opmaakt, zodat je precies weet hoe je er financieel voor staat. Met NOVA weet je altijd waar je geld aan uitgeeft, welke kosten je nog kunt verwachten en hoeveel je op dat moment te besteden hebt.

Breng balans in je geldzaken

Wil je advies over je situatie?

Denk je dat oversluiten naar Nationale-Nederlanden interessant voor je is? Een hypotheekadviseur denkt graag met je mee.

Hypotheekadvies van een adviseur