Pensioen voor het leven van nu

Nu het verschil maken in het leven van je werknemers. Samen met ons en je adviseur. Dat is wat ons bindt. We bieden hiervoor pensioenregelingen van nu mét unieke diensten.

Persoonlijk in gesprek

Voor de beste dienstverlening gaan we continu in gesprek. Voor jou en met je adviseur.

Pensioenregelingen van nu

Een pensioenregeling die past bij de wensen van jou en je werknemers. Wij bieden pensioenoplossingen voor het leven van nu.

Actief data gedreven arbeidsvoorwaarden-management

We bieden je extra inzichten waarmee je samen met je adviseur je werknemers op relevante momenten kunt helpen. Zodat zij in het leven van nu bewuste keuzes maken voor later.

Online overzicht, inzicht en beheren

Via je persoonlijke online omgeving beheer jij of je adviseur eenvoudig je pensioenregeling. Je hebt altijd en overal inzicht in de pensioenen van je werknemers.

Maatschappelijk belangrijk

In onze bedrijfsvoering investeren we bewust in duurzame oplossingen. Bij alles wat we doen, staat respect voor onze leefomgeving centraal. Zo dragen wij bij aan een betere wereld.

Kies de pensioenregeling die het beste bij jouw organisatie past

Als eigenaar van een bedrijf heb je het waarschijnlijk al druk genoeg. Je kiest de beste pensioenuitvoerder en pensioenregeling voor je werknemers. Daarom houden wij het zo eenvoudig mogelijk. Voor jou als werkgever en voor je werknemers.

Bekijk de pensioenregelingen

Zoek een onafhankelijk adviseur

Ben je al klant?

Ben je al klant van Nationale-Nederlanden?

Log dan direct in om je producten in te zien of om je administratie bij te werken.

Inloggen in Mijn NN Zakelijk