Ga direct naar inhoud

Pensioen voor het leven van nu

Nu het verschil maken in het leven van uw werknemers. Samen met ons en uw adviseur. Dat is wat ons bindt. We bieden hiervoor pensioenregelingen van nu mét unieke diensten.

Persoonlijk in gesprek

Voor de beste dienstverlening zijn we graag continu in gesprek met u. Zo willen we samen met uw adviseur relevant voor u blijven.

Pensioenregelingen van nu

Een pensioenregeling die past bij de wensen van u en uw werknemers. Wij bieden pensioenoplossingen voor het leven van nu.

Actief data gedreven arbeidsvoorwaarden-management

We bieden u extra inzichten waarmee u samen met uw adviseur uw werknemers op relevante momenten kunt helpen. Zodat zij in het leven van nu bewuste keuzes maken voor later.

Online overzicht, inzicht en beheren

Via uw persoonlijke online omgeving beheert u of uw adviseur eenvoudig uw pensioenregeling. U heeft altijd en overal inzicht in de pensioenen van uw werknemers.

Maatschappelijk relevant

In onze bedrijfsvoering investeren we bewust in duurzame oplossingen. Bij alles wat we doen, staat respect voor onze leefomgeving centraal. Zo dragen wij bij aan een betere wereld.

Kies de pensioenregeling die het beste bij uw organisatie past

Als eigenaar van een bedrijf heeft u het waarschijnlijk al druk genoeg. En u kiest natuurlijk graag de pensioenuitvoerder die u een goed gevoel geeft, met een pensioenregeling die het beste bij uw medewerkers past. Daarom houden wij het zo eenvoudig mogelijk. Voor u als werkgever en voor uw werknemers.

Bekijk de pensioenregelingen

Zoek een onafhankelijk adviseur

Bent u al klant?

Bent u al klant van Nationale-Nederlanden?

Log dan direct in om uw producten in te zien of om uw administratie bij te werken.

Inloggen in Mijn NN Zakelijk