Ga direct naar inhoud

Verduurzamen woning

Goed voor het milieu, je wooncomfort en je energieverbruik. In en om je huis verduurzamen heeft veel voordelen. En de financiering? Daar helpen we je graag bij. Bekijk welke mogelijkheden je hebt om energiezuiniger te wonen en ontdek slimme bespaartips.

Zo pak je verduurzamen in en om je huis aan

Je huis verduurzamen

Je huis energiezuinig maken heeft voordelen voor het milieu. Maar ook voor je portemonnee. Je krijgt een lagere energierekening én je huis wordt vaak meer waard.

Meer over huis verduurzamen

In en om je huis groener leven

Wil je groener leven en een steentje bijdragen aan een beter milieu? In en om je huis is er veel mogelijk. Door je tuin duurzamer maken, bijvoorbeeld.

In en om je huis verduurzamen

Hoe betaal je verduurzamen?

Je huis energiezuiniger maken kost geld. Maar vaak zijn de kosten lager dan de besparing die het uiteindelijk oplevert. Voor de financiering is er meer mogelijk dan je denkt.

Verduurzamen financieren

Drie keer handige tips & tricks in je mailbox?

Maak het jezelf gemakkelijk en meld je aan. Dan verschijnen er vanzelf drie e-mails in je mailbox met eenvoudige tips en tricks voor een duurzamer en gezonder thuis.

Lees hier het privacy statement.

Deze onderwerpen zijn ook interessant

De overheid moedigt het verduurzamen van je huis aan. Bij een duurzame aankoop kun je daarom soms (een deel van) je geld terugkrijgen.

Welke subsidies zijn er voor het verduurzamen van mijn huis?

Op de website van Verbeter je Huis vind je meer informatie over subsidies voor het verduurzamen van je huis.

Bekijk de subsidies op Verbeter je Huis

Alle seinen op groen

Met de campagne Alle seinen staan op groen laat de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) zien dat wij als sector klaar staan om te helpen bij verduurzaming. Denk jij eraan om je woning te verduurzamen? Waar wacht je nog op? Alle seinen staan op groen.

Als bank helpen we je graag om inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp, we denken graag mee. Ontdek jouw energiebesparende mogelijkheden met de Huis Verduurzamen Check.

Doe de check