Ga direct naar inhoud

Verduurzamen woning

Goed voor het milieu, je wooncomfort en je energieverbruik. In en om je huis verduurzamen heeft veel voordelen. En de financiering? Daar helpen we je graag bij. Bekijk welke mogelijkheden je hebt om energiezuiniger te wonen en ontdek slimme bespaartips.

Ontdek hoe jij je huis duurzamer maakt

Powerly helpt je duurzame keuzes te vinden passend bij jouw situatie en wensen. Of het nu gaat om geld besparen of je CO₂-uitstoot verminderen.

  • Geef aan welke keuzes je al hebt gemaakt en welke je nog wilt maken.
  • Bekijk hoeveel je investeert en wat het je oplevert.
  • Krijg alle slimme keuzes voor jouw huis op een rij.

Powerly werkt samen met een landelijk dekkend netwerk van installateurs. Door afspraken te maken met de installateurs over kwaliteit en eerlijke prijzen, krijg jij de beste duurzame oplossingen.

Doe de Woningcheck


Goed om te weten: Powerly is een initiatief van Nationale-Nederlanden. De uitkomst van de woningcheck is een inschatting. Die is gebaseerd op de gegevens die je invult en op een gemiddeld huishouden. Powerly gebruikt je postcode om je huis te vinden en jouw duurzame mogelijkheden op een rij te zetten. Wil je weten hoe we omgaan met je gegevens? Bekijk dan onze cookieverklaring en privacystatement.

uniqueid

Zo pak je verduurzamen in en om je huis aan

Je huis verduurzamen

Je huis energiezuinig maken heeft voordelen voor het milieu. Maar ook voor je portemonnee. Je krijgt een lagere energierekening én je huis wordt vaak meer waard.

Meer over huis verduurzamen

Deze onderwerpen zijn ook interessant

De overheid moedigt het verduurzamen van je huis aan. Bij een duurzame aankoop kun je daarom soms (een deel van) je geld terugkrijgen.

Welke subsidies zijn er voor het verduurzamen van mijn huis?

Op de website van Verbeter je Huis vind je meer informatie over subsidies voor het verduurzamen van je huis.

Bekijk de subsidies op Verbeter je Huis

Alle seinen op groen

Met de campagne Alle seinen staan op groen laat de Nederlandse Vereniging van Banken (NVB) zien dat wij als sector klaar staan om te helpen bij verduurzaming. Denk jij eraan om je woning te verduurzamen? Waar wacht je nog op? Alle seinen staan op groen.

Als bank helpen we je graag om inzicht te krijgen in de mogelijkheden. Of het nu gaat om zonnepanelen, isolatie of een warmtepomp, we denken graag mee. Ontdek jouw energiebesparende mogelijkheden met de Huis Verduurzamen Check.

Doe de Woningcheck