Ga direct naar inhoud

Aanvullend verzekerd met Jij & Vitaal:

  • 10 behandelingen fysiotherapie per jaar
  • Tandheelkunde 100% tot € 350,-
  • Plus o.a. een gezondheidsonderzoek en vergoeding voor
    brillen en lenzen

Zorgbundel Jij & Vitaal

Zo lang mogelijk gezond en vitaal blijven? Doe dan elke drie jaar ons preventief gezondheidsonderzoek. Of maak gebruik van voedingsadvies, brillen en andere hulpmiddelen. De zorgbundel Jij & Vitaal is een aanvullende verzekering en tandartsverzekering in één.

We helpen je ook weer gezond te worden als er iets speelt. Denk aan 10 fysiobehandelingen, uitgebreide buitenlanddekking en € 350,- mondzorg.

Vergoedingen in de zorgbundel Jij & Vitaal


Vergelijk alle aanvullende verzekeringen

De voordelen van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering

Basisverzekering

Iedereen heeft recht op dezelfde zorg uit de basisverzekering. Bij ons kies je zelf je arts, ziekenhuis of specialist. In de meeste gevallen betalen wij de rekening 100%.

Lees meer over de basisverzekering

Aanvullende verzekeringen

Heb je een aanvullend pakket nodig met een uitgebreidere dekking? Bekijk het volledige overzicht van onze aanvullende verzekeringen.

Lees meer over de aanvullende verzekeringen

Extra service voor jou

We bieden toegang tot de beste zorg. Ook helpen we je een geschikte zorgaanbieder te vinden. Bijvoorbeeld met de Zorgvergelijker en wachtlijstbemiddeling.

Bekijk alle extra services

Wat anderen over ons zeggen

Nationale-Nederlanden scoort gemiddeld een 7,8. Dit is het gemiddelde cijfer uit ruim 13.000 reviews op Independer.nl. Daarvan hebben ruim 8.000 klanten ook een toelichting gegeven op de vergelijkingssite.

Nieuw: 1 jaar gratis lidmaatschap bij Klup

Klup is hét sociale platform voor de avontuurlijke 50-plusser. Via de Klup app ontmoet je nieuwe mensen en ga je er samen op uit. Van wandelingen en fietstochten tot weekendjes weg.
Klup kost € 4,99 per maand. Met de Jij & Vitaal zorgbundel krijg je Klup nu een jaar gratis.

Vraag je gratis lidmaatschap aan