Ga direct naar inhoud

Voorwaarden particuliere producten

Verzekeringsvoorwaarden gelden alleen voor actueel aangeboden producten

Onderstaande voorwaarden gelden alleen voor de particuliere verzekeringen die nu worden verkocht. Het polisvoorwaardennummer of de vermelde deponeringsdatum op je polisblad moet overeenkomen met het nummer of de datum van het betreffende product op deze pagina.

Heb je andere polisvoorwaarden?

De polisvoorwaarden van een product dat je hebt, kunnen afwijken van onderstaande polisvoorwaarden. Dit komt door wijzigingen in het product zelf of door veranderingen in wet- en regelgeving die hebben plaatsgevonden sinds de aanschaf van je product.

Heb je op je product een ander voorwaardennummer of andere datum staan? Neem dan voor vragen over je voorwaarden contact op met één van onze medewerkers of met je onafhankelijk adviseur.Verzekeren - Op de weg

Onderstaande verzekeringen kun je alleen afsluiten via een onafhankelijke verzekeringsadviseur.


Zorgverzekering

De polisvoorwaarden en de vergoedingenoverzichten van de Nationale-Nederlanden Zorgverzekering (basisverzekering), de aanvullende verzekeringen en tandartsverzekering vind je via onderstaande link.

Polisvoorwaarden Zorgverzekering


Mijn.nn

Mijn.nn is je persoonlijke en beveiligde omgeving op nn.nl. In mijn.nn kun je je producten bij Nationale-Nederlanden en je persoonlijke gegevens inzien en beheren. De gebruikersvoorwaarden voor mijn.nn vind je hieronder.


Ben je oud Reaal klant?

De voorwaarden van het Reaal Goed Geregeld Pakket en de verschillenoverzichten vind je op de pagina Reaal polisvoorwaarden.

Ben je zakelijke klant?

Bekijk dan de pagina's met voorwaarden van Zakelijke Inkomensverzekeringen of Zakelijke Schadeverzekeringen.

Service en Contact

We kunnen je op verschillende manieren helpen.

Regel het eenvoudig zelf of neem contact met ons op.

Naar Service en Contact