Ga direct naar inhoud

Waarin beleggen we voor u?

Onze beleggingsexperts beleggen voor u in verschillende beleggingsfondsen en selecteren de fondsen die zij het beste vinden. Hoe zij dat doen, leest u in ons beleggingsbeleid Beheerd Beleggen. Onze experts kunnen kiezen uit beleggingsfondsen van verschillende aanbieders. Door te beleggen in meerdere fondsen, spreiden zij het risico voor u.

Keuze uit twee portefeuilles

U kunt kiezen uit twee portefeuilles: Wereldwijd of Trends. De specifieke kenmerken van deze portefeuilles leest u hieronder. U kiest uw portefeuille bij het aanvragen van uw beleggingsrekening. Heeft u geen voorkeur? Dan beleggen wij standaard voor u in Wereldwijd.

Bekijk de fondsen waaruit onze modelportefeuilles momenteel bestaan. Naast obligaties en aandelen, kan uw portefeuille ook voor een deel uit liquide middelen bestaan.


Wereldwijd

  • In deze portefeuille selecteren wij fondsen die wereldwijd beleggen, maar ook fondsen die zich richten op een specifieke regio, sector of strategie. Bijvoorbeeld hoog dividend of groei.
  • Wij beleggen in staats- en bedrijfsobligaties en aandelen uit verschillende sectoren zoals energie, consumptiegoederen en telecom.

Trends

  • In deze portefeuille hebben we speciale aandacht voor trends zoals robotisering, infrastructuur en milieutechnologie. Wij selecteren fondsen die zich richten op één of meerdere trends. Het resultaat is een portefeuille waarin meerdere trends zijn vertegenwoordigd met voldoende spreiding over regio’s, landen en sectoren.
  • Wij beleggen in staats- en bedrijfsobligaties en aandelen uit verschillende sectoren en met een focus op trends.