Ga direct naar inhoud

Collectieve zorgverzekering voor werkgevers

Bied jouw medewerkers de voordelen van een eigen collectiviteit. Inclusief kortingen, extra dekkingen en toegang tot Mindler.

Je eigen collectieve zorgverzekering

Je hebt meer dan 100 medewerkers. Dat betekent dat je van ons jouw eigen collectief krijgt, mét de module Mentaal Gezond. Een module die jou helpt om jouw medewerkers mentaal fit en vitaal te houden. En dat is meer waard dan je denkt.

 • 1,3 miljoen Nederlanders hebben last van burn-outklachten

 • Een gemiddelde burn-out duurt
  9 maanden

 • 42% van de medewerkers wil maatregelen tegen werkstress

Met een collectieve zorgverzekering bied jij jouw medewerkers:

Nieuw: module Mentaal Gezond

Als werkgever wil je natuurlijk mentaal fitte medewerkers. En dat is precies waar de module Mentaal Gezond je bij ondersteunt. Dit zit erin:

Voor jouw medewerkers

Mentaal fit met Mindler

Speciaal voor collectief verzekerden biedt Nationale-Nederlanden Mindler:

 • Toegang tot ervaren psychologen zonder wachtlijst
 • 100+ E-health programma’s in de Mindler app om zelf mee aan de slag te gaan of in samenwerking met een psycholoog
 • Kwartaalrapportages voor werkgevers om vooruitgang te meten
 • Maximaal 5 video sessies op jaarbasis per werknemer voor slechts € 42,- per werknemer per jaar
 • Nationale-Nederlanden vergoedt € 25,- per jaar voor werknemers met Nationale-Nederlanden zorgverzekering

Meer weten over Mindler?

Online coaching met Vitalmindz
De programma’s van Vitalmindz helpen medewerkers om mentaal gezond te blijven. Er zijn 4 interactieve programma’s waarbij medewerkers met opdrachten, animaties en video’s worden getraind en gecoacht. Bijvoorbeeld om stress, angst, somberheid of een burn-out te voorkomen of ermee om te gaan. Jouw medewerkers mogen elk jaar 1 programma volgen ter waarde van € 650,-. Zo blijven ze vitaal. Thuis én op de werkvloer.
Welshop voor online behandeling door psycholoog
Welshop biedt online psychologische hulp aan medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en behoefte hebben aan ondersteuning. Bij Welshop gaat dat via beeldbellen. Net zo persoonlijk, maar dan zonder lange wachtlijsten. De behandelingen worden volledig vergoed en vind je hier.
Mantelzorg(makelaar)
Mantelzorgen is voor één op de vijf medewerkers dagelijkse werkelijkheid en leidt vaak tot stress. Je krijgt tot 14 dagen vervangende mantelzorg en een mantelzorgcursus t.w.v. € 150,- bij onze aanvullende verzekeringen. Speciaal voor jouw medewerkers is er de Mantelzorgmakelaar, die helpt met praktische vragen, het wegnemen van regeltaken of het aanvragen van zorg.

Voor jou als werkgever

Inzicht met Mindler

Met Mindler krijgen medewerkers toegang tot ervaren psychologen zonder wachtlijst. Ook biedt de Mindler app meer dan 100 E-health programma's. Hiermee kunnen medewerkers mentale gezondheidsproblemen vroegtijdig aanpakken en hopelijk voorkomen.

Jij als werkgever krijgt met kwartaalrapportages inzicht in de mentale gezondheid van hun medewerkers. Zo kun je de vooruitgang meten.

Ontdek meer over Mindler

Periodiek Medisch Onderzoek

Het Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) geeft jou inzicht in de gezondheidsrisico’s binnen jouw organisatie. Fysiek én mentaal. Het PMO is ontwikkeld met huisartsen, bedrijfsartsen en gezondheidsfondsen. Door het inzicht weet je op welk vlak je kunt verbeteren. En wij helpen jou om de juiste interventies in te zetten om gezondheidsrisico’s aan te pakken. De voordelen:

 • Fittere medewerkers
 • Grotere inzetbaarheid
 • Meer productiviteit
 • Lager ziekteverzuimZo werkt het

Een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is zo geregeld. Geef via jouw adviseur aan dat je interesse hebt in een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden. Dan zorgt de adviseur voor een offerte op maat.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via verkoopzorg@nn.nl of 026 400 48 05. We helpen je graag.

Zoek een onafhankelijk adviseur

Neem contact op met je adviseur of vindt een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.


Kunnen wij je helpen?