Ga direct naar inhoud

Collectieve Zorgverzekering voor werkgevers

Bied jouw werknemers én jouw bedrijf de voordelen van een eigen collectiviteit. Inclusief kortingen, extra dekkingen en module mentaal gezond.

Je eigen Collectieve Zorgverzekering

Je hebt meer dan 100 medewerkers. Dat betekent dat je van ons jouw eigen collectief krijgt, mét de module Mentaal Gezond. Een module die jou helpt om jouw medewerkers mentaal fit en vitaal te houden. En dat is meer waard dan je denkt. Lees hoe dat zit.

Mentale gezondheid belangrijker dan ooit

Steeds meer werkgevers investeren in mentale gezondheid. Niet zo gek, want als jouw medewerkers lekker in hun vel zitten, presteren ze beter. Iedereen kan wel eens een off-day hebben, maar hoe weet je of er niet meer aan de hand is? Goed dus om mentaal welzijn bespreekbaar te maken, want stress en werkdruk zijn landelijk inmiddels goed voor 37% van het verzuim. Bovendien duurt het herstel vaak langer en dat zorgt voor hoge kosten. Aandacht voor mentale gezondheid is dus geen overbodige luxe.


Nieuw: module Mentaal Gezond

Als werkgever wil je natuurlijk mentaal fitte medewerkers. En dat is precies waar de module Mentaal Gezond je bij ondersteunt. Dit zit erin:

Voor jou als werkgever

Periodiek Medisch Onderzoek

Het Periodiek Medisch Onderzoek (PMO) geeft jou inzicht in de gezondheidsrisico’s binnen jouw organisatie. Fysiek én mentaal. Het PMO is ontwikkeld met huisartsen, bedrijfsartsen en gezondheidsfondsen. Door het inzicht weet je op welk vlak je kunt verbeteren. En wij helpen jou om de juiste interventies in te zetten om gezondheidsrisico’s aan te pakken. De voordelen:

  • fittere medewerkers
  • grotere inzetbaarheid
  • meer productiviteit
  • lager ziekteverzuim


Voor jouw medewerkers

Mentaal vitaal met Vitalmindz
De programma’s van Vitalmindz helpen medewerkers om mentaal gezond te blijven. Er zijn 4 interactieve programma’s waarbij medewerkers met opdrachten, animaties en video’s worden getraind en gecoacht. Bijvoorbeeld om stress, angst, somberheid of een burn-out te voorkomen of ermee om te gaan. Jouw medewerkers mogen elk jaar 1 programma volgen ter waarde van € 650,-. Zo blijven ze vitaal. Thuis én op de werkvloer.
Welshop voor online behandeling door psycholoog
Welshop biedt online psychologische hulp aan medewerkers die niet lekker in hun vel zitten en behoefte hebben aan ondersteuning. Bij Welshop gaat dat via beeldbellen. Net zo persoonlijk, maar dan zonder lange wachtlijsten. De behandelingen worden volledig vergoed en vind je hier.
Mantelzorg(makelaar)

Mantelzorgen is voor één op de vijf medewerkers dagelijkse werkelijkheid en leidt vaak tot stress. Je krijgt tot 14 dagen vervangende mantelzorg en een mantelzorgcursus t.w.v. € 150,- bij onze aanvullende verzekeringen. Speciaal voor jouw medewerkers is er de Mantelzorgmakelaar, die helpt met praktische vragen, het wegnemen van regeltaken of het aanvragen van zorg.Zo werkt het

Een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden is zo geregeld. Geef via jouw adviseur aan dat je interesse hebt in een collectieve zorgverzekering van Nationale-Nederlanden. Dan zorgt de adviseur voor een offerte op maat.

Je kunt ook direct contact met ons opnemen via verkoopzorg@nn.nl of 026 400 48 05. We helpen je graag.


Zoek een onafhankelijk adviseur

Neem contact op met je adviseur of vindt een onafhankelijk adviseur bij jou in de buurt.


Kunnen wij je helpen?