Ga direct naar inhoud

Innovatie

Inspelen op ontwikkelingen in de markt is heel belangrijk bij ondernemen. Niet alleen om vernieuwend te zijn in je huidige verdienmodel maar ook om buiten de box te denken voor nieuwe plannen. Innoveren: hoe pak jij dat aan? Lees meer over innovatietrends en laat je inspireren door innovatieverhalen van andere ondernemers.

Duurzaam ondernemen: op welke wetswijzigingen kun je nu al inspelen?

Ontdek welke wetswijzigingen duurzaamheid eraan komen en wat jij als ondernemer kunt doen om jouw bedrijf erop voor te bereiden.

Lees meer

De overgang naar duurzaam ondernemen: 5 tips

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Voor het milieu maar ook door nieuwe regels. Hoe start je met duurzaam ondernemen?

Lees meer

Zo maak je écht duurzaamheidsimpact als ondernemer

‘Impact Innovator’ Menno van Leeuwen legt uit hoe ondernemers in een veranderende wereld meer duurzaamheidsimpact kunnen maken.

Lees meer

Doe mee aan ons zakelijke testpanel

Jouw mening telt. Voor de verdere ontwikkeling van onze zakelijke website zoeken wij ondernemers die graag met ons meedenken. Interesse?

Meld je dan nu aan voor het testpanel

Duurzaam ondernemen: je impact meten in 5 stappen

Duurzaam ondernemen: impact-expert Edith Kroese vertelt hoe je in 5 stappen je impact meet. En wat de voordelen zijn van duurzaam ondernemen. Lees meer.

Lees meer

5 duurzame investeringen om direct mee te besparen

Duurzaam ondernemen én besparen. Deze blog bewijst dat het kan. Ontdek vijf manieren om met duurzame investeringen te besparen.

Lees meer

8 essentiële tips om nu te starten met innovatie

In onzekere tijden als deze moeten veel ondernemers wendbaar en innovatief zijn. Innovatie-expert Jurgen Wildvank van innovatielab Sparklab geeft 8 tips.

Lees meer

6 manieren om innovatie bij werknemers te stimuleren

Op deze 6 manieren stimuleer je innovatie bij je werknemers en gebruik je hun input om innovatieve plannen vorm te geven.

Lees meer

Digitale transformatie in 4 stappen

Wat is het verschil tussen digitalisatie en digitale transformatie? Innovatie-expert Menno Lanting legt het uit. Met voorbeelden en een stappenplan.

Lees meer

Waarom duurzaam ondernemen? Dat zit zo

Je hoort steeds vaker over de verandering richting duurzaam ondernemen. Waarom zou je dat doen? En wat zijn dan precies de voordelen?

Lees meer

Een vernieuwend verdienmodel: hoe werkt dat?

In dit artikel lees je over verschillende verdienmodellen en hoe je er een kiest voor je bedrijf. En, hoe bedrijven zoals Swapfiets hier al mee werken.

Lees meer

Innovatie voorbeelden: hoe innovatief is het mkb?

Ben je mkb'er en wil je innoveren maar weet je niet hoe? Met deze voorbeelden helpen we je op weg. Ontdek 7 manieren om te vernieuwen.

Lees meer

Nieuwsbrief

Als ondernemer ben je continu in beweging. De wereld om je heen verandert, en jij en je onderneming ook. Met onze tips, achtergrondartikelen en interviews helpen we jou om die veranderingen vol vertrouwen aan te gaan.

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Hoe ga je als organisatie aan de slag met innovatie?

Vooruitkijken en innoveren. Dat is in deze veranderende samenleving steeds belangrijker. Marco Derksen vertelt hoe je dat doet, als organisatie.

Lees meer

Ondernemen doe je samen