Ga direct naar inhoud

Innovatie

Inspelen op ontwikkelingen in de markt is heel belangrijk bij ondernemen. Niet alleen om vernieuwend te zijn in je huidige verdienmodel maar ook om buiten de box te denken voor nieuwe plannen. Innoveren: hoe pak jij dat aan? Lees meer over innovatietrends en laat je inspireren door innovatieverhalen van andere ondernemers.

Innovatie voorbeelden: hoe innovatief is het mkb?

Op zoek naar innovatie voorbeelden voor het mkb? Deze blog barst van de innovatie-inspiratie en tips om je bedrijf op wel 7 manieren te vernieuwen.

Lees meer

De overgang naar duurzaam ondernemen: 5 tips

Duurzaam ondernemen wordt steeds belangrijker. Voor het milieu maar ook door nieuwe regels. Hoe start je met duurzaam ondernemen?

Lees meer

Duurzaam ondernemen: je impact meten in 5 stappen

Duurzaam ondernemen: impact-expert Edith Kroese vertelt hoe je in 5 stappen je impact meet. En wat de voordelen zijn van duurzaam ondernemen. Lees meer.

Lees meer

Hoe ga je als organisatie aan de slag met innovatie?

Vooruitkijken en innoveren. Dat is in deze veranderende samenleving steeds belangrijker. Marco Derksen vertelt hoe je dat doet, als organisatie.

Lees meer

Een vernieuwend verdienmodel: hoe werkt dat?

In dit artikel lees je over verschillende verdienmodellen en hoe je er een kiest voor je bedrijf. En, hoe bedrijven zoals Swapfiets hier al mee werken.

Lees meer

8 essentiƫle tips om nu te starten met innovatie

In onzekere tijden als deze moeten veel ondernemers wendbaar en innovatief zijn. Innovatie-expert Jurgen Wildvank van innovatielab Sparklab geeft 8 tips.

Lees meer

6 manieren om innovatie bij werknemers te stimuleren

Op deze 6 manieren stimuleer je innovatie bij je werknemers en gebruik je hun input om innovatieve plannen vorm te geven.

Lees meer

Digitale transformatie in 4 stappen

Met digitale transformatie gebruik je digitale technieken om een bedrijf te bouwen voor de toekomst. Maar wat is het precies? En welke kansen biedt het?

Lees meer

Duurzaam ondernemen zonder grote investeringen

De coronacrisis kan een kans zijn voor een duurzamere economie. Waarom is dat zo? Welke kansen brengt COVID-19 ondernemers? En hoe benut je die kansen?

Lees meer

Ondernemen doe je samen