Ga direct naar inhoud

Innovatie

Inspelen op ontwikkelingen in de markt is heel belangrijk bij ondernemen. Niet alleen om vernieuwend te zijn in je huidige verdienmodel maar ook om buiten de box te denken voor nieuwe plannen. Innoveren: hoe pak jij dat aan? Lees meer over innovatietrends en laat je inspireren door innovatieverhalen van andere ondernemers.

Duurzaam ondernemen zonder grote investeringen

De coronacrisis kan een kans zijn voor een duurzamere economie. Waarom is dat zo? Welke kansen brengt COVID-19 ondernemers? En hoe benut je die kansen?

Lees meer

6 manieren om innovatie bij je werknemers te stimuleren

Coronamaatregelen vragen steeds meer innovatieve oplossingen om je bedrijf draaiende te houden. Lees hier hoe je innovatie bij je medewerkers stimuleert.

Lees meer

8 essentiële tips om nu te starten met innovatie

In onzekere tijden als deze moeten veel ondernemers wendbaar en innovatief zijn. Innovatie-expert Jurgen Wildvank van innovatielab Sparklab geeft 8 tips.

Lees meer

Perspectief door de inzet van innovaties

Kansen zien in crisistijd. Marcel Schouwenaar bedacht ‘Bubble’: een slimme, mobiele sensor die dragers helpt 1,5 meter afstand te houden.

Lees meer

Bubble wint 1,5 meter innovatie challenge

De Innovatie Challenge is gewonnen door het Rotterdamse bedrijf Proxemy met 'Bubble'. Dit beste idee levert hen 7500 euro en mooie publiciteit op.

Lees meer

Ondernemen doe je samen